Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Ο TI καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση

Σε ένα χρόνο και μια μέρα φυλάκιση καταδικάστηκε ο Αμερικανός ράπερ TI μετά την παραδοχή του για παράνομη κατοχή όπλων. Μάλιστα από το 1998 του έχει απαγορευτεί να έχει όπλα εξαιτίας του εθισμού που είχε στα ναρκωτικά.Σύμφωνα με το BBC, o τραγουδιστής έχει διορία δύο μήνες για να καταθέσει υπόμνημα στο δικαστήριο ενώ έχει ήδη συμπληρώσει 1.000 ώρες κοινωνικής εργασίας στις οποίες ενημέρωνε τους νέους για του κινδύνους χρήσης όπλων, ναρκωτικών και για τη βία.

Ο TI, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Clifford Harris, πριν λίγους μήνες παραδέχτηκε τις τρεις κατηγορίες που τον βάραιναν μετά τη σύλληψή του 2007, λίγο πριν τα βραβεία BET Hip-Hop που διεξάγονταν στην Ατλάντα. Αρχικά, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και αντιμετώπισε μέχρι και δέκα χρόνια φυλάκιση για κάθε ένα από τα αδικήματα.

Ο TI έγινε γνωστός στο βρετανικό κοινό από την συμμετοχή του στο κομμάτι My Love του Justin Timberlake, το 2007 κέρδισε 2 βραβεία Grammys και εμφανίστηκε στην ταινία American Gangster στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Denzel Washington.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου