Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Η απίστευτη γκάφα Χίντινκ με... Αρσάβιν!

Tελικά, το να βρίσκεται σε δύο διαφορετικούς πάγκους, και να προσπαθείς να κερδίσεις με τη μία ομάδα (Τσέλσι) το Τσάμπιονς Λιγκ και με την άλλη διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής (Ρωσία) δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα...Αυτό θα πρέπει να το διαπίστωσε με χιουμοριστικό πνεύμα και ο Γκους Χίντινκ, ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ενόψει της αναμέτρησης Ρωσίας-Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, υπέπεσε σε μία τρομερή γκάφα αναφερόμενος στον Αντρέι Αρσάβιν.

"Ο Αντρέι είναι δυνατός αγωνιστικά και πνευματικά. Προσαρμόστηκε γρήγορα στην Αγγλία και έχει γίνει ένας από τους ηγέτες της Τσέλσι", δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός "μεταγράφοντας" τον συμπατριώτη του από την Άρσεναλ στη συμπολίτισσα Τσέλσι, για να διορθώσει άμεσα και με "αφοπλιστικό" τρόπο το λάθος του.

"Φυσικά και είναι ηγέτης της Άρσεναλ, όμως τον ίδιο ρόλο θα είχε και στην Τσέλσι! Συχωρήστε με στην Άρσεναλ, αλλά έχω μπερδευτεί με τις ομάδες μου".

Αναφορά πάντως στον Γκους Χίντινκ έκανε και ο Αντρέι Αρσάβιν, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο περιοδικό της Άρσεναλ (τεύχος Απριλίου) ζήτησε από τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κρατήσει τον Ολλανδό και να μην επιτρέψει στην Τσέλσι να τον αποκτήσει σε μόνιμη βάση.

"Ο Χίντινκ είναι πολύ σημαντικη αλυσίδα στην ομάδα μας, είναι ο εγκέφαλος της ομάδας, μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να παίξουμε και μας έδειξε πως να το κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των "κανονιέρηδων", και συμπλήρωσε:

"Φοβάμαι πως αν έρθει κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει, οι παίκτες δεν θα έχουν τον ίδιο σεβασμό. Λέγοντας αυτό, θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη στην Τσέλσι, με εξαίρεση τα παιχνίδια εναντίον μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου