Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Μαραντόνα: "Ο Πελέ έχασε την παρθενιά από άνδρα"!

Mετά από μία μεγάλη χρονικά περίοδο όπου είχαν θάψει βαθιά στη γη τα... τσεκούρια του πολέμου, Μαραντόνα και Πελέ τα έβγαλαν και πάλι από το χώμα, με την φραστική τους αντιπαράθεση πλέον να χτυπάει κόκκινο!Την περασμένη εβδομάδα, το "μαύρο διαμάντι" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε ρίξει την πρώτη "φαρμακερή" βολή δηλώνοντας "Ο Μαραντόνα είναι κακό παράδειγμα για τους νέους, επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών", με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να μην αφήνει αναπάντητη αυτή την "πρόκληση".

Έτσι, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής (27/3) οι δημοσιογράφοι του υπενθύμισαν το σχόλιο του Πελέ και του ζήτησαν μία απάντηση, ενόψει της αναμέτρησης Αργεντινή-Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" δεν θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά προτίμησε να επιτεθεί στο αντίπαλο ποδοσφαιρικό δέος...

"Τι θέλετε από μένα να πω. Μιλάει αυτός που έχει χάσει την παρθενιά του από έναν άνδρα", δήλωσε ο Μαραντόνα, ορμώμενος από παλαιότερα "αποκαλυπτικά" δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία η πρώτη ερωτική συνεύρεση του Πελέ ήταν στην ηλικία των 14 χρόνων με παρτενέρ έναν άνδρα προπονητή.

Υπενθυμίζεται πως το 2000 ο Πελέ είχε αρνηθεί ανάλογη κατηγορία από τον Μαραντόνα, με τον Βραζιλιάνο να υποστηρίζει τότε πως η πρωτοφανής επίθεση που δέχτηκε από την πλευρά του Αργεντινού οφειλόταν στη ζήλεια αλλά και στο γεγονός ότι δεν μπορούσε να "χωνέψει" τη συμμετοχή του σε εκστρατείες κατά των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου