Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ατύχημα στο γυμναστήριο...

Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής στην Ρωσσία !!!


Όλες οι τούρτες που βλέπετε μπορούν να φαγωθούν ολόκληρες αφού δεν περιέχουν καθόλου επιβλαβή ή πλαστικά υλικά.



Best of pole dancing...

Ανέκδοτο

Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που
διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της
πόλης.. Aρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια
στιγμή της λέει αυτός:

- Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί και τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε
καιρός να ολοκληρώσουμε;

-Εντάξει, συμφώνησε κι η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κι έχω ακούσει
ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη μας
ακούσουν.

-Aκου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη.
Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κι εγώ θα σταματήσω.
Αν όμως σ' αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κι εγώ να συνεχίσω. Μ'αυτό τον τρόπο, και να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν.

Έτσι και έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η κοπέλα:


- Μουουουου.... μουουουου..... μουουου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια...

Η ταπείνωση του καουμπόι


Ο εικονιζόμενος Clayton Βaethge την πάτησε.

Μεταφορικά πάντα, γιατί κυριολεκτικά τον πάτησε ο ταύρος. Και δεν είναι κανένας τυχαίος- ο καουμπόι, όχι ο ταύρος- αφού λαμβάνει μέρος στους τελικούς επαγγελματικού ροντέο στο Λας Βέγκας. Πάντως, αν σας φαίνεται λίγο άγριο το άθλημα ή κάπως ανούσιο, να σας ενημερώσουμε ότι εκτός από τη φολκλορική του αξία έχει και σωφρονιστική. Στις φυλακές Αngola State Ρenitentiary στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ από το 1965 διοργανώνεται εκδήλωση ροντέο, με άλογα και ταύρους. Λαμβάνουν μέρος οι ισοβίτες και όχι απλά διασκεδάζουν, αλλά έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν και χρηματικό έπαθλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για όσα δευτερόλεπτα καταφέρουν να μείνουν στη ράχη του άγριου ζώου νιώθουν ελεύθεροι. Σίγουρα σπάνια αίσθηση πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

www.tanea.gr

Δείξε μου το εσώρουχό σου να σου πω ποιος είσαι...


Όταν το σλιπ μιλάει για την προσωπικότητα του άνδρα που το φοράει
Θεωρητικά, τα εσώρουχα έχουν ρόλο πρακτικό.

Όμως έρχεται η κρίσιμη στιγμή που ένας άνδρας βρίσκεται χωρίς παντελόνι. Και τότε πρέπει να δικαιολογήσει το στυλ του. Πολλοί δηλώνουν φανατικοί των λευκών σλιπ. Άλλοι προτιμούν τα χρωματιστά μπόξερ.

Ποιο είναι το «κλειδί» της εκάστοτε επιλογής;

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι μπορούν να καταλάβουν σε τι φάση της ζωής του βρίσκεται ένας άνδρας και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του απλώς ρίχνοντας μια ματιά στα εσώρουχά τους. Από την άλλη, πρόσφατη έρευνα έδειξε πως τα εσώρουχα των περισσότερων ανδρών τα αγοράζουν για λογαριασμό τους οι μαμάδες ή οι σύζυγοι. Τι λέει άραγε αυτό για τον χαρακτήρα τους;

Διαβάστε περισσότερα.

Συγχωνεύονται British Airways και Iberia

Συμφωνία για συγχώνευση ανακοίνωσαν την Παρασκευή (13/11) η British Airways και η Ισπανική Iberia, με σκοπό τη δημιουργία ενός αεροπορικού κολοσσού που θα προσελκύσει το μεγαλύτερο ποσοστό επιβατών στον κόσμο. Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2010 και θα πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση της Κομισιόν, ενώ τα ποσοστά συμμετοχής στην καινούρια εταιρεία θα αφορούν το 45% για την Iberia και το 55% στην British Airways. «Η συγχώνευση αυτή θα δημιουργήσει μια υπερδύναμη στις ευρωπαϊκές αερογραμμές» υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, Γουίλι Γουόλς. «Οι δύο εταιρείες θα......

Διαβάστε περισσότερα.

Δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε το πρωί; Υπάρχει λύση

Αν δεν ανήκετε στους «πρωινούς τύπους», δεν υπάρχει λόγος να το αρνείστε. Οι περισσότεροι από μας θυμόμαστε τον εαυτό μας ως παιδί να κρύβουμε το κεφάλι μας μέσα στο μαξιλάρι κάθε φορά που ακούγαμε τους γονείς μας να μας ψιθυρίζουν ότι "ήρθε η ώρα να σηκωθούμε για να πάμε στο σχολείο." Τα πράγματα βέβαια δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν ενώ είστε σε βαθύ ύπνο, ακούτε το ξυπνητήρι και ξέρετε ότι σας περιμένει μια απαιτητική μέρα στη δουλειά μαζί με δεκάδες άλλες οικογενειακές και άλλου είδους υποχρεώσεις. Ειδικά το πολύ πρωινό ξύπνημα είναι σίγουρα επώδυνο, αφού ανοίγοντας τα μάτια σας συνειδητοποιείτε ότι είναι πολύ νωρίς για να σηκωθείτε από το ζεστό σας κρεβάτι. Υπάρχει τρόπος για να.....

Διαβάστε περισσότερα.

Η σαγήνη του πούρου

Με τα βασικά μαθήματα των μυστικών του καπνού να έχουν γίνει κτήμα του ο Γιάννης, αρχάριος βουλευτής, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων είχε αποφασίσει να ανέβει επίπεδο μαγνητισμένος από την ιερή σαγήνη του καπνού…
Ένας πρωτάρης βουλευτής εισάγεται στην ιεροτελεστία του πούρου, προσεγγίζοντας το ως την παντιέρα για την αλλαγή κοινωνικού στάτους. Ή απλές οδηγίες για τα παρθενικά «μεθύσια» από την ιερότητα του καπνού!

Διαβάστε περισσότερα.

Μαρεβά Γκαλαντέ




More photos.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ήρθε ο "Υπολογιστής των Ηλικιωμένων"

Παρουσιάστηκε στη Βρετανία την Τετάρτη (11/11) για πρώτη φορά ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής αποκλειστικά για ηλικιωμένους που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά από τεχνολογία. Πρόκειται για έναν τελείως απλοποιημένο υπολογιστή, με τη χαρακτηριστική ονομασία SimplicITy, ο οποίος έχει όλα κι όλα έξι κουμπιά που κατευθύνουν στους χρήστες στις βασικές λειτουργίες, όπως το email και το chat.

Μαζί με τον υπολογιστή οι χρήστες μπορούν να μάθουν τα πάντα γι’ αυτόν από μια συλλογή 17 βίντεο που εξηγεί αναλυτικά όλες τις λειτουργίες.Το SimlicITy δεν έχει log-in όταν ξεκινά, ενώ η μπάρα του menu έχει εξαφανιστεί. Ανοίγει κατ’ ευθείαν σε μια front page που περιέχει ξεχωριστά κουμπιά για email, browser, φακέλους για αρχεία word και φωτογραφιών, chat και ένα προφίλ χρήστη.

Μάλιστα, το chat ανοίγει κατ’ ευθείαν στο site eldy.org όπου οι ηλικιωμένοι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους.Ο υπολογιστής έχει δημιουργηθεί από την Wessex Computers και η ιδέα ανήκει σε μια τηλεπαρουσιάστρια, τη Valerie Singleton, η οποία και παρουσιάζει τα αρχικά 17 βίντεο.Η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη που σχεδόν 6,4 εκατομμύρια ηλικιωμένοι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του υπολογιστή και του διαδικτύου κι έτσι αποφάσισε να «επιμορφώσει» τους Βρετανούς συνταξιούχους.

www.cosmo.gr

Έκαναν τα… «panda» για την απόδραση!

Για πάντα μαζί, για πάντα μαζί... ένα καλά οργανωμένο σχέδιο φαίνεται πως είχαν δύο πάντα προκειμένου να ξεφύγουν από το ζωολογικό κήπο και δεν μπορούμε παρά να ομολογήσουμε πως τα κατάφεραν εξαίσια! Ο φύλακας του ζωολογικού κήπου είχε εισέλθει για να ταΐσει τα χαριτωμένα πάντα και δεν μπορούσε να φανταστεί το καλά στημένο κόλπο. Ένα από τα πάντα έκανε κυριολεκτικά τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή του ώστε να βρει το πεδίο ελεύθερο ένα από τα άλλα και να το σκάσει!Αφού βρήκε την έξοδο το ακολούθησε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής… μαφία τα πάντα!

www.cosmo.gr

Αστυνομικός έριξε δίδυμα από τον 8ο όροφο

Απίστευτη τραγωδία στη Ρωσία, με έναν αστυνομικό να ρίχνει δύο 8χρονα δίδυμα κοριτσάκια από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, ο αστυνομικός, υπό την επήρεια αλκοόλ, πέταξε τα κοριτσάκια από το διαμέρισμα που διέμενε η μητέρα τους, με την οποία διατηρούσαν σχέση, αφήνοντας τα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το τι οδήγησε τον αστυνομικό στην πράξη αυτή παραμένει ακόμα άγνωστο, καθώς η αστυνομία δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως, ο 30χρονος αστυνομικός λίγο πριν την πράξη του, έστειλε μήνυμα στο κινητό της μητέρας λέγοντας: "Πές αντίο στην Κάτια και την Ντάσα".

Πάντως τα κοριτσάκια νοσηλεύονται με σοβαρές ζημιές στα ζωτικά τους όργανα και σπασμένο σκελετό.

www.cosmo.gr

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Αποκρυπτογράφηση του κλάματος ενός μωρού… στο cr-iPhone σας!

"Γέλα μου... στα μάτια σου δε θέλω άλλα δάκρυα". Μία εφαρμογή έρχεται να δώσει τη λύση σε νέους γονείς, καθώς παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης του κλάματος ενός μωρού με την καταγραφή πέντε δευτερολέπτων ήχου. Οι γονείς δύνανται πλέον να αναγνωρίσουν το λόγο που το μωρό τους κλαίει, εάν δηλαδή είναι κουρασμένο, εάν πεινάει, εάν είναι αγχωμένο ή θυμωμένο, τοποθετώντας το iPhone κινητό τους κοντά στο μωρό για πέντε δευτερόλεπτα.

Η Biloop Technologies στη Βαρκελώνη, αναφέρει πως σε κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν για την εξακρίβωση της ακρίβειας του μεταφραστή κλάματος, αξίας 5.99 λιρών, επετεύχθη ποσοστό επιτυχίας 96%.Το υπόλοιπο 4%; Ποιος ξέρει; Ίσως τα μωράκια προτιμούσαν οι γονείς τους να τους δώσουν ένα αρκουδάκι να παίξουν από το να κρατάνε ένα iPhone πάνω από το κεφάλι τους…

«Η εφαρμογή σχεδιάστηκε προκειμένου να βοηθήσει γονείς να κατανοήσουν καλύτερα το μωρό τους στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.«Με την τοποθέτηση της συσκευής κοντά σε ένα μωρό που κλαίει, εντός 3 έως 5 δευτερολέπτων θα παρουσιαστεί στην οθόνη ένα από τα συναισθηματικά ή ψυχολογικά αίτια που εξώθησαν το βρέφος σε δάκρυα», προσέθεσε.«Αυτή η άμεση επιβεβαίωση της συναισθηματικής κατάστασης του βρέφους, επιτρέπει στους γονείς να ανταποκριθούν σωστά και ταχύτατα, προκειμένου να ανακουφίσουν το μωράκι τους», κατέληξε.

www.cosmo.gr



Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Μύθος το "κορώνα-γράμματα"

Όχι. Τελικά το «κορώνα ή γράμματα» δεν είναι παιχνίδι 50 – 50. Αυτό ισχυρίζονται τρεις ερευνητές του πανεπιστήμιου του Στάνφορντ και Καλιφόρνια παρακολουθώντας εκατοντάδες τέτοια παιχνίδια και καταγράφοντας το στις κάμερες. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι τελικά είναι πιο πιθανό το κέρμα να πέσει από την πλευρά στην οποία είχε ξεκινήσει να «πετάει». Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι το ποσοστό να συμβεί αυτόο μπορεί να φτάσει το 51, το 55 ή ακόμα και το 60% αναλόγως με τον τρόπο που ρίχνει το νόμισμα στον αέρα αυτός που παίζει.

Αν για παράδειγμα, κάποιος κρατά στα δάχτυλα του ένα νόμισμα, με πάνω πλευρά τα γράμματα, και στη συνέχεια ρίξει στον αέρα το νόμισμα, αυτό είναι πιθανότερο, όταν φτάσει στο έδαφος, να συνεχίσει να δείχνει την πλευρά με τα γράμματα.Ο τρόπος που θα ρίξει κάποιος το νόμισμα φαίνεται να είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για το τι αποτέλεσμα θα δείξει, καθώς μπορεί να κάνει το νόμισμα να μείνει στον αέρα περισσότερη ώρα στην πλευρά με την οποία ξεκίνησε.

Τα πειράματα ρίψης νομίσματος που βιντεοσκοπήθηκαν, έδειξαν ότι το νόμισμα που πετιέται στον αέρα, δεν περιστρέφεται απλώς γύρω από το άξονά του, αλλά παράλληλα στριφογυρίζει σαν "φρίζμπι". Όσο περισσότερο στριφογυρίζει σαν "φρίζμπι" (κάτι που εξαρτάται κυρίως από την κίνηση του δάχτυλου που εκτόξευσε το νόμισμα στον αέρα), τόσο πιο πολύ μένει από πάνω η ίδια πλευρά με την οποία ξεκίνησε το νόμισμα το "ταξίδι" του.Μια σκληρή επιφάνεια προσγείωσης (π.χ. ένα ξύλινο τραπέζι) μπορεί, μετά την πρόσκρουση σε αυτό, να φέρει τα πάνω-κάτω στο νόμισμα, αλλά μια μαλακή επιφάνεια (π.χ. γρασίδι) είναι πιθανότερο να υποδεχτεί μαλακά και έτσι να συγκρατήσει από πάνω την ίδια επιφάνεια του νομίσματος.Συνεπώς, το κλειδί, κατά τους ερευνητές, είναι να βλέπει κανείς ποια πλευρά του νομίσματος είναι ορατή, πριν ριχτεί στον αέρα. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι ρίχνουν "κορώνα-γράμματα", για παράδειγμα διαιτητές και παίκτες σε ένα παιχνίδι.


www.cosmo.gr

«Λίφτινγκ» πέους στο εργαστήριο

Αμερικανοί επιστήμονες δημιούργησαν στο εργαστήριο ιστό, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου τον στυτικό ιστό του πέους σε ζώα, τα οποία όχι μόνο ανέκτησαν πλήρη στυτική λειτουργία αλλά τεκνοποίησαν κιόλας.

Το επίτευγμα αυτό, που έγινε πραγματικότητα χάρη στην Μηχανική των Ιστών, δίνει ελπίδες πως μια μέρα θα είναι εφικτή η αποκατάσταση της πλήρους λειτουργικότητας του ανθρώπινου πέους που έχει υποστεί βλάβες από νόσο ή τραυματισμό.Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Wake Forest της Βορείου Καρολίνας δημιούργησαν στυτικό ιστό τον οποίο εμφύτευσαν σε κουνέλια. Τα ζώα απέκτησαν φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία και τελικά απογόνους.

Η μελέτη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της επιθεώρησης Proceedings της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS).Όπως δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Άντονυ Ατάλα, καθηγητής στο Wake Forest, ασφαλώς απαιτούνται περαιτέρω μελέτες πριν δοκιμαστεί η τεχνική σε ανθρώπους, αλλά τα ευρήματα του πειράματος είναι πολύ ενθαρρυντικά και υποδηλώνουν πως η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει τους άντρες που χρειάζονται ανάπλαση πέους.Τέτοιου είδους ανάπλαση χρειάζονται λ.χ. άντρες με ορισμένες συγγενείς (εκ γενετής) ανωμαλίες, καρκίνο του πέους, τραυματισμούς ή ακόμα και μερικοί πάσχοντες από.........

Διαβάστε περισσότερα.

Porsche Boxster Spyder


Το Λος Άντζελες και το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στην πόλη των αγγέλων τον επόμενο μήνα, επέλεξε η Porsche για την παρουσίαση της νέας, κορυφαίας έκδοσης της Boxster. Ένα ελαφρύ roadster με τον κινητήρα στο κέντρο. Με βάρος μόλις 1.275 κιλά, η Boxster Spyder είναι το ελαφρύτερο μοντέλο σε ολόκληρη τη σειρά μοντέλων της Porsche. Άμεσα αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά, αυτό το νέο roadster με τον.......

Διαβάστε περισσότερα.

Οι καθηγήτριες του έρωτα

«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» λέγει ο σοφός λαός. Εκτός όταν τα χρόνια που κοιτά αθροίζουν στο σύνολο μιας ζωής πίσω από τα σίδερα της φυλάκής.μεξικανικής τηλεόρασης

Διαβάστε περισσότερα.

Αισθησιακό μασάζ......