Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Να ποιοι στοχέυουν στην λεηλασία της ασφαλιστικής αγοράς...

Στην ειδικότητά του πιστός ο κύριος Πρόεδρος της Ένωσης, "πούλησε" και την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, εξασφαλίζοντας μία οριακή πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο υπέρ της προτάσεώς του.
Λύγισε ο κ. Δούκας Παλαιολόγος, κάτω από το βάρος της ευθύνης του, για τους χειρισμούς και τις εισηγήσεις της τελευταίας περιόδου, που σαν μια σταγόνα ξεχείλισαν το γεμάτο αστοχίες ποτήρι.
Κιότεψε ο κ. Δούκας Παλαιολόγος να προχωρήσει στον εορτασμό της θεσμοθετημένης Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης, χωρίς τους πολιτικούς του φίλους.
Βεβαίως, τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια με τον κ. Δούκα να σέρνει πρώτος, στο χορό του Ζαλόγγου, την ελληνική ασφαλιστική αγορά, την Ένωση, την εταιρεία του, τα έχουμε καταγγείλει και τα πράγματα δείχνουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ ότι έχουμε δίκιο.
Όμως, ευθύνες δεν βλέπουμε να αποδίδονται.
Ο κ. Παλαιολόγος και η παρέα του (θυμάται αλήθεια κανείς πώς τους είχε αποκαλέσει --ακραία-- ο κ. Μελάς Γιαννιώτης;) εισηγήθηκαν και..........

Διαβάστε περισσότερα.

1.500 νεκροί από τροχαία

Ποσοστό αποτυχίας άνω του 50% παρουσιάζει το στρατηγικό πρόγραμμα της Ελλάδας για τη μείωση των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα, αφού το 2008 καταγράφηκαν περισσότεροι από 1.500 νεκροί, την ώρα που ο εθνικός στόχος για το 2010 είναι να μην ξεπεραστεί ο αριθμός των 1.000. Αντίθετα με την Ελλάδα, οι περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχουν ήδη κατακτήσει τους στόχους τους και προετοιμάζονται για τη δεκαετία 2010-2020.Ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιάννης Αλαβάνος μαζί με τους εκπροσώπους του Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας παρουσίασαν χθες θέσεις και προτάσεις για τη διαμόρφωση ενός νέου Εθνικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας για την επόμενη δεκαετία με κεντρικό σύνθημα «Για να κάνουμε τους ελληνικούς δρόμους ασφαλέστερους, να σώσουμε ζωές».

Διαβάστε περισσότερα.

Ανέκδοτο

Ο γιατρός και η σύζυγος του μαλώνουν την ώρα του πρωϊνού. Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος και λέει:
- Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι! και φεύγει απο το σπίτι.
Κατά το μεσημέρι, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει να τα ξαναβρούν, και της τηλεφωνεί. Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά απο πολύ ώρα, και ο εκνευρισμένος σύζυγος την ρωτά:
- Μα γιατί άργησες τόσο να απαντήσεις;
Αυτή λέει:
- Ημουν στο κρεβάτι.
- Τέτοια ώρα στο κρεβάτι; Και τί έκανες; την ρωτάει ο σύζυγος.
- Επαιρνα και μία δεύτερη γνώμη....

Παπαγάλος δίνει ρεσιτάλ με Αραβικό τραγούδι. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!!

Ctrl + Alt + Del .........

BUFORI CS made in Malaysia....













Η Bufori είναι μια παντελώς άγνωστη εταιρία στην Ελλάδα. Προέρχεται από την Αυστραλία και σήμερα η έδρα βρίσκεται στην Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία. Μέχρι τώρα ασχολούνταν με την κατασκευή πολυτελών σπορ χειροποίητων αυτοκινήτων, ενώ στους στόχους της για το 2010 περιλαμβάνεται ένα sport car που θα φέρει την κωδική ονομασία CS. Προς το παρόν πάντως, όσοι βρεθούν στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) αυτό το σαββατοκύριακο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την αγωνιστική έκδοση της Bufori CS.

Διαβάστε περισσότερα.

Τα πιο επικίνδυνα extreme sports

Τι σχέση έχει το snowboarding με το Volcano Boarding; Από πόσα μέτρα ύψος μπορεί να βουτήξει ο άνθρωπος χωρίς να σπάσει τα παΐδια του; Πως συνδυάζονται τα πατίνια με το limbo;

Διαβάστε περισσότερα.

Μπόνγκοχ Κονγκμαλάι





More photos.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

H Monalisa στην Αμερική........

Ζητούσε από γυναίκες να κάνουν σεξ με τον «άρρωστο» πατέρα του!

Ένας άνδρας από την Ταϊβάν συνελήφθη για απάτη και παραπλάνηση καθώς ξεγέλασε 20 γυναίκες και έκανε σεξ μαζί τους με τη δικαιολογία ότι έτσι βοηθούσαν τον πατέρα του να παρατείνει τη ζωή του.Ο Χσου Χσιέν Μινγκ, 50 χρόνων, διαζευγμένος και αναλυτής της χρηματαγοράς, συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Ταϊπέι την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το κτίριο μετά από τη συνάντηση που είχε με το τελευταίο του "θύμα", μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Ταϊπέι ΤΤV.

Ο Χσου κατηγορείται ότι έστελνε φωτογραφίες μέσω του διαδικτύου ενός νεαρού μοντέλου και χρησιμοποιούσε αυτή τη φωτογραφία για να αποκτά επαφή με γυναίκες.Χρησιμοποιώντας το όνομα Ανγκορ, συστηνόταν ως 30χρονος γιος ενός Ταϊβανέζου πατέρα και Γαλλίδας μητέρας, που είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στις ΗΠΑ και έψαχνε γυναίκα από την Ταϊβάν για να παντρευτεί.Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Ανγκόρ δεν σκόπευε να παντρευτεί με την οποιαδήποτε γυναίκα εκτός και αν εκείνη δεν έκανε προηγουμένως έρωτα με τον πατέρα του Χσου. Το αίτημα αυτό είχε την εξήγηση ότι ο "πατέρας" του Ανγκόρ είχε προχωρημένο καρκίνο του προστάτη και μόλις έξι μήνες ζωής. Μόνο η συνεχής σεξουαλική επαφή θα τον κρατούσε ζωντανό, έλεγε ο Ανγκόρ στις γυναίκες.

Περίπου 100 γυναίκες, ηλικίας από 28 έως 50 χρόνων, εμφανίστηκαν στο προσκήνιο. Από αυτές οι 20 ήλθαν σε ερωτική επαφή με τον Χσου. Άλλες έστειλαν χρήματα είτε για να βοηθήσουν τον Χσου είτε για να συμβάλλουν στη θεραπεία της μητέρας του Ανγκορ που θα υποβάλετο και σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το μαστό.Μια παντρεμένη γυναίκα, που αποκαλείται Κυρία Γιου, έδωσε στον Χσου 5,4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για να αγοράσει μετοχές, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και ένα διαμαντένιο ρολόι καθώς και 3.000 δολάρια μηνιαίως για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς με την ελπίδα να πείσει τον Ανγκόρ να την παντρευτεί.Μόλις όμως η κυρία Γιου ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα απάτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον Χσου."Είχα όλη την καλή διάθεση να τον σκοτώσω με τα τακούνια μου", δήλωσε στους δημοσιογράφους η αγανακτισμένη γυναίκα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η παγίδα του Χσου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βλακώδης. "Οι γυναίκες έπεφταν στην παγίδα γιατί αισθάνονταν μοναξιά" δήλωσε ο εκπρόσωπος του διοικητή της αστυνομίας στο TTV.

Γεμιστό κοτόπουλο με... χρυσό!

Ένας υπάλληλος αλυσίδας κοσμηματοπωλείων στο Γιοχάνεσμπουργκ προσπάθησε να κλέψει χρυσό κρύβοντάς τον στην κοιλιά ενός κοτόπουλου.

Δεν στάθηκε όμως τυχερός αφού συνελήφθη με το γεμιστό κοτόπουλο όταν προσπάθησε να το περάσει από τον ανιχνευτή μετάλλων του καταστήματος στο οποίο εργαζόταν, γράφει η εφημερίδα Beeld.Ο υπάλληλος προσήχθη στο δικαστήριο με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής και της κατοχής κλοπιμαίων.

Περιπλανηθείτε στον Άρη μέσα από το ίντερνετ!

Αλήθεια, ποιος δε θα ήθελε να εξερευνήσει άλλους πλανήτες και δει χαρακτηριστικά τους; Η NASA σε συνεργασία με τη Microsoft δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου μέσω ιστοσελίδας να δουν τον Άρη και να μετρήσουν τους κρατήρες του!Η ιστοσελίδα ονομάζεται Be a Martian -Γίνε ένας Αριανός- και ζητούν από το κοινό να τους βοηθήσει, όπως στη βελτίωση των χαρτών του Άρη.

«Ζούμε σε μία εποχή όπου όλος ο κόσμος μπορεί να είναι ένας εξερευνητής», δήλωσε ο επικεφαλής του προγράμματος εξερεύνησης του Άρη της NASA, Νταγκ Μακουίστον και προσέθεσε: «Οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν την ικανότητα να ενισχύσουν τις προσπάθειες των μελών των επιστημονικών ομάδων και να συμβάλλουν πραγματικά».

Το Be A Martian δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετρήσουν τον αριθμό των κρατήρων του πλανήτη και περιέχει χιλιάδες φωτογραφίες –πολλές από αυτές αδημοσίευτες.«Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία από τον Άρη και παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένας στρατός παρατηρητών για να εξετάσουν αυτές τις πληροφορίες, η βοήθεια στην ταξινόμηση και την αποκρυπτογράφηση είναι πολύ σημαντική», είπε ο Μισέλ Βιότι της NASA.

Από την πλευρά της Microsoft, ο υπεύθυνος καινοτομίας Μαρκ Μέρκιουρι υποστήριξε πως αυτή η κίνηση δεν έχει ως μοναδικό στόχο την ανακάλυψη του Άρη από τους χρήστες αλλά και την ενθάρρυνσή τους να επιλύσουν προβλήματα που οι υπολογιστές δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κάντε κλικ εδώ: http://beamartian.jpl.nasa.gov/welcome

cosmo.gr

Οι πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου


Τι χρειάζεται η τέλεια πρόταση γάμου για να είναι πετυχημένη; Ένα δαχτυλίδι και μπόλικη πρωτοτυπία!

Διαβάστε περισσότερα.

Μπιάνκα Τζέφρι




Διαβάστε περισσότερα.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Λουκέτο σε δεκάδες sites με ringtones

Οι ευρωπαϊκές αρχές ερεύνησαν 301 websites υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα τους και 8 ελληνικά ελέγχοντας για παραπλανητικό περιεχόμενο που θίγει την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών στην ΕΕ.
Από αυτά 54 έκλεισαν, ενώ 159 οφείλουν να συμμορφωθούν με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. Η Ιταλία επέβαλε συνολικό πρόστιμο 2 εκατομμύρια ευρώ σε 9 προμηθευτές περιεχομένου και φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας.

Συνολικά, 558 δικτυακοί τόποι εξετάστηκαν εξονυχιστικά σε διάστημα μίας εβδομάδας τον Ιούνιο του 2008. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 29 χώρες, δηλαδή τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, η Νορβηγία και η Ισλανδία. Όλοι οι δικτυακοί τόποι που ελέγχθηκαν πωλούσαν περιεχόμενο για κινητά τηλέφωνα, όπως μελωδίες κλήσης, εικόνες οθόνης, λογότυπα, παιχνίδια και συνδρομές σε υπηρεσίες διαδικτυακών συνομιλιών (chats).Έναυσμα γι' αυτήν τη σαρωτική έρευνα έδωσαν εκατοντάδες καταγγελίες, οι οποίες συχνά προέρχονταν από γονείς που καλούνταν να πληρώσουν υπέρογκους λογαριασμούς τηλεφώνου καθώς τα παιδιά τους εγγράφονταν, εν αγνοία τους, συνδρομητές σε υπηρεσίες για μελωδίες κλήσης κινητών κ.λπ. Πολλοί από αυτούς τους δικτυακούς τόπους έχουν ως στόχο τους νέους.


Η έρευνα αποτελεί τη δεύτερη κοινή επιχείρηση των ελεγκτικών αρχών σε όλη την Ευρώπη. Το 2007, 15 χώρες της ΕΕ μαζί με τη Νορβηγία είχαν διενεργήσει έρευνα σε δικτυακούς τόπους που πωλούσαν αεροπορικά εισιτήρια.Η Μεγκλένα Κούνεβα, Επίτροπος της ΕΕ για την προστασία του καταναλωτή, προειδοποίησε ότι προγραμματίζονται και άλλες έρευνες. "Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι, χάρη στη συνεργασία των ευρωπαϊκών ελεγκτικών αρχών, μπορούμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα στην εξυγίανση της αγοράς προς όφελος των καταναλωτών".Η αγορά των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας είναι σε άνοδο, καθώς η χρήση των κινητών τηλεφώνων είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Το 2007 ο όγκος των πωλήσεων ήχων κλήσης στην Ευρώπη εκτιμάται ότι ανήλθε σε 691 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει και τις πωλήσεις μέσω Διαδικτύου.

Στην Αυστρία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία παρατηρήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός δικτυακών τόπων που παραβίαζαν τους κανόνες προστασίας των καταναλωτών, 21 σε κάθε χώρα. Η Γαλλία και η Λιθουανία είχαν από 20 η καθεμία και ακολουθούσαν το Βέλγιο, η Νορβηγία και οι Κάτω Χώρες με 18, 17 και 16 αντίστοιχα.Ορισμένες από τις εταιρείες στις οποίες η Ιταλία επέβαλε πρόστιμο ήταν οι Telecom Italia, Vodafone ή Fox Mobile και Tutto gratis.

Άγιος Βασίλης: «Δεν θα ακυρωθούν τα Χριστούγεννα λόγω γρίπης»


Τα Χριστούγεννα δεν θα ακυρωθούν ούτε αναβληθούν φέτος, παρά την πανδημία της γρίπης, υποσχέθηκε σήμερα στα παιδιά ο Άγιος Βασίλης μιλώντας στην κρατική φιλανδική τηλεόραση YLE κατά την άφιξή του από το βόρειο τμήμα της Φινλανδίας.

Όπως ανέφερε στην τηλεοπτική του εμφάνιση, καθησυχάζοντας τις ανησυχίες των παιδιών, δεν πρόκειται να αρρωστήσει λόγω της μεγάλης φροντίδας που του παρέχει η αγαπημένη γυναίκα του αλλά και γιατί ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών.

«Να προσέχετε και εσείς την υγεία σας. Αλλά και αν αρρωστήσετε από την νέα γρίπη, να παραμείνετε στο σπίτι ήρεμα, να ακολουθείτε τις συμβουλές των γονιών σας, των δασκάλων σας, να τρώτε τη σούπα της μαμάς χωρίς να δυσανασχετείτε και να προσέξετε όλα όσα σας είπε ο γιατρός», ανέφερε απευθυνόμενος στα παιδιά σε όλο τον πλανήτη.Η τηλεοπτική αυτή παράσταση ήταν ένας έξυπνος τρόπος για να πειστούν τα μικρά παιδιά να προσέχουν και να ακολουθούν τις ιατρικές συμβουλές στην περίπτωση που ασθενήσουν από τη νέα γρίπη.

www.tanea.gr

Οι πρωταθλητές του δωρεάν Ίντερνετ


Περισσότερα από 286.000 σημεία δωρεάν σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο ίντερνετ περιμένουν σήμερα τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν από πέντε χρόνια, τα σημεία δωρεάν WiFi ήταν μόλις 53.700, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας JiWire, γεγονός που υποδεικνύει πόσο γρήγορα εξαπλώνεται το ασύρματο δίκτυο ανά την υφήλιο.

Ως η πρώτη χώρα που ανέπτυξε το ασύρματο δίκτυο (WiFi), οι ΗΠΑ διαθέτουν τα περισσότερα σημεία σύνδεσης, ενώ η Κίνα ακολουθεί δεύτερη με γοργούς ρυθμούς.Τα πλούσια κράτη που είναι πιο φιλικά προς τις νέες τεχνολογίες –όπως η Νότια Κορέα– ξεχωρίζουν στην παγκόσμια κατάταξη. Τρίτη στη λίστα έρχεται η Βρετανία και τέταρτη η Γαλλία, ενώ η Ρωσία εκπλήσσει ευχάριστα στην πέμπτη θέση.Τις τρεις τελευταίες θέσεις της δεκάδας καταλαμβάνουν η Ιαπωνία, η Σουηδία και τη Ταϊβάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερις από τις δέκα θέσεις της λίστας κατέχουν ασιατικές χώρες, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη των ασιατικών λαών στις νέες τεχνολογίες.

www.tanea.gr

Όποις ενδιαφέρεται να μάθει πως μπορεί να υπνωτίσει έναν άντρα, ας κάνει click στο link και ας ακολουθήσει τις οδηγίες.......




http://vili.us/hypno.html

Ανέκδοτο

Είναι ένα ζευγάρι νιόπαντρο (η Ελένη και ο Κώστας).
Πρώτη μέρα του έγγαμου βίου τους και η Ελένη θέλει να περιποιηθεί τον άντρα της και έτσι αποφασίζει να του μαγειρέψει στιφάδο που έναι δύσκολο και ξέρει ότι του αρέσει πολύ.
Πεθαίνει η Ελένη όλη μέρα στη κουζίνα και μάλιστα απο βραδύς με μαριναρίσμα τα στο κρασί κλπ.
Το απόγευμα που γυρίζει αυτός από το γραφείο, βρίσκει το τραπέζι στρωμένο τέλεια, με κεριά αναμένα και όλα τα σχετικά και ρωτάει τη γυναίκα του:

-Ελενίτσα τι είναι αυτό που μυρίζει έτσι ωραία; -Στιφάδο Κώστα μου, του απαντάει εκείνη.
Κάθεται αυτός στο τραπέζι με ευχαρίστηση, δοκιμάζει το φαγητό και λέει:
- Ωραίο, Ελενίτσα μου το στιφάδο σου, αλλά η μαμά μου βάζει και κανέλλα και γίνεται καταπληκτικό!
Θα της πώ να σου δώσει τη συνταγή για να το κάνεις ίδιο.

Απογοητεύετ αι η καημένη η Ελένη που είχε κατακουραστ εί για το στιφάδο του , αλλά δεν το βάζει κάτω.
Την άλλη μέρα αποφασίζει να του φτιάξει μουσακά, που ήξερε ότι του αρέσει κι αυτό πολύ.
Βάζει λοιπόν τα δυνατά της και σκοτώνεται όλη μέρα στα τηγανίσματα της μελιτζάνας, να φτιάξει πικάντικο τον κιμά, μπεσαμέλ, φούρνο κλπ. ώστε να τον εντυπωσιάσε ι αυτή τη φορά!
Το απόγευμα που γυρίζει αυτός από το γραφείο, βρίσκει το τραπέζι πάλι στρωμένο τέλεια, με κεριά αναμένα και όλα τα σχετικά και ρωτάει τη γυναίκα του:

-Αχ,Ελενίτσα τι είναι αυτό που μυρίζει έτσι ωραία; -Μουσακάς Κώστα μου, του απαντάει εκείνη.
Κάθεται αυτός στο τραπέζι με ευχαρίστηση, δοκιμάζει το φαγητό και λέει:
- Ωραίος, Ελενίτσα μου ο μουσακάς σου, αλλά η μανούλα μου κάτι βάζει στη μπεσαμέλ και της γίνεται υπέροχη!
Θα της πώ να σου δώσει τη συνταγή για να τον κάνεις ίδιο.

Αρχίζει να τα παίρνει η Ελένη που τσακίζεται όλη μέρα για εκείνον στη κουζίνα και δεν βλέπει να το εκτιμάει αυτός ιδιαίτερα, αλλά δεν το βάζει κάτω. Έτσι αποφασίζει την άλλη μέρα να τον εντυπωσιάσε ι εκτός κουζίνας, καθαρίζοντα ς το σπίτι τέλεια, τρίβοντας ώρες τα πατώματα με παρκετίνη ώσπου το πάτωμα γίνεται καθρέπτης..
Το απόγευμα που γυρίζει αυτός από το γραφείο, μπαίνει στο σπίτι που μυρίζει καταπληκτικ ά από τα αρωματικά απορρυπαντι κά που το έχει καθαρίσει η Ελένη, κοιτάει το πάτωμα....κ αθρέπτης και λέει στη γυναίκα του:

- Α, ωραίο το έκανες το σπίτι, Ελενίτσα, μοσχομυρίζει.......αλλά ξέρεις η μανούλα μου έτσι το είχε κάθε μέρα...!

Έ, τότε είναι που τα παίρνει κι η Ελένη για τα καλά, και παίρνει μια φίλη της για να βγούνε για καφέ να της πεί τον πόνο της με τον .....Κωστάκη της.

-Κάτι τρέχει με τον Κώστα, Μαρία μου, τραβάει κάποιο χοντρό ζόρι με τη μάνα του!
¶σε, μου φαίνεται ότι βιάστηκα να τον παντρευτώ, έκανα λάθος!

Αλλά η φίλη της η Μαρία την προσγειώνει και της λέει:
-Μην είσαι χαζή Ελένη μου, παίζουνε ποτέ στο ταμπλώ της μάνας;;; (κουζίνα, καθάρισμα κλπ;) 'λλο είναι το ταμπλώ το δικό σου! Το κρεβάτι! Θα πάς να αγοράσεις μαύρα σατέν σεντόνια και σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στρινγκ κ.λ.π., θα δημιουργήσε ις ατμόσφαιρα με κεριά, απαλή μουσική και σβησμένα φώτα και θα τον περιμένεις στο κρεβάτι να γυρίσει ........... και έλα να μου πεις μετά....... ........
-Βρες λές, Μαρία μου! Λες να την ξεχάσει επιτέλους τη μάνα του...

Έτσι κι έκανε η Ελένη και ξάπλωσε στα μαύρα σατέν σεντόνια με φούλ εξοπλισμό.. .σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στρινγκ κ.λ.π., και περίμενε τον Κώστα να γυρίσει από τη δουλειά.

Με το που γυρίζει ο Κώστας από το γραφείο, ψάχνει τη γυναίκα του στη κουζίνα και δεν τη βρίσκει -Ελενίτσα, που είσαι; Καμία απάντηση..
Πάει στο σαλόνι, βλέπει τα φώτα κλειστά, -Ελενίτσα, που είσαι; Καμία απάντηση πάλι.
Κατευθύνετα ι προς το υπνοδωμάτιο, ανοίγει την πόρτα, βλέπει κεριά αναμμένα παντού, τη γυναίκα του ξαπλωμένη στα μαύρα σατέν σεντόνια με τα μαύρα εσώρουχα να τον κοιτάει και τρελαίνεται ....

- Ελενίτσα, γιατί δεν μου απαντάς τόση ώρα που ............ Γιατί φοράς μαύρα Ελενίτσα;;; Έπαθε τίποτα η μανούλα μου;;;!!!

Επιβλαβείς ουσίες βγαίνουν από το λιώσιμο των πάγων

Βλαβερές ουσίες για το περιβάλλον απελευθερώνονται όταν λιώνουν οι πάγοι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ντόιτσε Βέλε. Σύμφωνα με τους ερευνητές δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους ανθρώπους.Ειδικότερα, οι ερευνητές Κρίστιαν Μπογκντάλ (από το Πολυτεχνείο της Ζυρίχης) και Πέτερ Σμιτ (από το Ερευνητικό Κέντρο Μελέτης Υλικών) διαπίστωσαν ότι υπάρχουν δηλητηριώδεις ουσίες κάτω από τους πάγους που λιώνουν. Οι μελετητές ανακάλυψαν ότι στα ψάρια των λιμνών υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση από δηλητηριώδεις ουσίες (διοξίνη και άλλες χημικές ουσίες). Ύστερα, πήραν δείγμα από τα εδάφη......

Διαβάστε περισσότερα.

Πάμελα Ντέιβιντ




More photos.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ενα παιδί πεθαίνει από πείνα κάθε έξι δευτερόλεπτα!

Τα στοιχεία για την παγκόσμια επισιτιστική κρίση που ανακοινώθηκαν χθες, κατά την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών στη Ρώμη, είναι δραματικά: Εν έτει 2009 ένα παιδί πεθαίνει από την πείνα κάθε έξι δευτερόλεπτα και περίπου το ένα έκτο του παγκόσμιου πληθυσμού -1,02 δισ. άνθρωποι- υποσιτίζεται.

Στήνοντας μια σκηνή απέναντι από την έδρα του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων που υποστηρίζουν μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους εναντίον των πολυεθνικών που χρησιμοποιούν την τροφή ως μέσο κερδοσκοπίας.

Η Σύνοδος, που διεξάγεται χωρίς οικονομικές δεσμεύσεις για την καταπολέμηση της πείνας, ξεκίνησε με τη συμμετοχή του πάπα Βενέδικτου και 60 πρωθυπουργών και αρχηγών κρατών, μεταξύ αυτών οι πρόεδροι της Αιγύπτου και της Βραζιλίας, Μουμπάρακ και Λούλα, ο Λίβυος ηγέτης Καντάφι και ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο οποίος, παρότι η χώρα του μαστίζεται από την πείνα και την ανέχεια, ταξιδεύει με συνοδεία 60 ατόμων.

Αισθητή ήταν η απουσία των ηγετών των ανεπτυγμένων χωρών. Από τον όμιλο του «G8», μόνο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν παρών. Σύμφωνα με την ιταλική αντιπολίτευση, ίσως ο Καβαλιέρε ήθελε να........

Διαβάστε περισσότερα.

Tα πιο... τρελά ξενοδοχεία του πλανήτη (από το MEN24.gr)



Δείτε τα εδώ.

Έμα Φρέιν





More photos.

Λιποδιαλυτικά: Μύθοι και αλήθειες

Tα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα λιποδιαλυτικά συμπληρώματα. Οι εταιρίες που τα παρασκευάζουν ισχυρίζονται ότι μετατρέπουν το λίπος σε ενέργεια. Πόσο αληθινοί όμως είναι οι ισχυρισμοί αυτοί;

H χρήση λιποδιαλυτών (φυτικών αλλά και χημικών) αποτελεί ένα πολυσυζητημένο θέμα. Οι παρασκευαστές φαρμάκων πρέπει να αποδείξουν ότι ένα καινούργιο φάρμακο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές μέσα από αξιόπιστες πληροφορίες.......

Διαβάστε περισσότερα.

Avramo fbook....

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Συνελήφθη στη Γερμανία ο Ρόντμαν...

Ο λύκος κι αν γέρασε... Ο Ντένις Ρόντμαν συνελήφθη στη Γερμανία όταν αρνήθηκε να πληρώσει τον παχυλό λογαριασμό που έκανε στο ξενοδοχείο που διέμενε. Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης «Θρύλοι του μπάσκετ των ΗΠΑ» στην πόλη Τρίερ και στη συνέχεια «έστησε» ένα πάρτι στο ξενοδοχείο. Την επομένη αποχώρησε αρνούμενος να πληρώσει τα 3.400 ευρώ που κόστιζαν τα ποτά που καταναλώθηκαν στο πάρτι κι ενώ η διοργανώτρια εταιρία του αγώνα ενημέρωσε πως στη συμφωνία με τον Ρόντμαν περιλαμβάνονταν μόνο τα έξοδα διαμονής.

Ο ιδιόρρυθμος παλαίμαχος άσος συνελήφθη λίγο αργότερα σε μία λεωφόρο, όπου υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό των 3.400 ευρώ κι επιπλέον 1.700 ευρώ προκειμένου να αποφύγει άλλες νομικές κυρώσεις.

Μία ξανθιά παίζει bowling..... ΛΑΘΟΣ

Ναυτιλία: 13,6 δισ. δολ. για αγορές πλοίων

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Allied Shipbroking, από την αρχή του χρόνου έχουν επενδυθεί περί τα 13,6 δισ. δολάρια για την αγορά πλοίων. Από αυτά περί τα 5 δισ. δολάρια δαπανήθηκαν από τους Ελληνες εφοπλιστές και τις κινεζικές ναυτιλιακές εταιρείες. Πρώτοι σε διάθεση κεφαλαίων παραμένουν οι Ελληνες με 2,9 δισ. δολάρια, ενώ ακολουθούν οι Κινέζοι με περίπου 2,3 δισ. δολάρια. Οι κινεζικές εταιρείες πάντως διατηρούν τα ηνία όσον αφορά τα πλοία που άλλαξαν χέρια. Από τις αρχές του χρόνου έχουν αποκτήσει 181 πλοία, ενώ οι Ελληνες εφοπλιστές έπονται με 145 πλοία.

Rinspeed iChange


Το Rinspeed iChange είναι το πρώτο αυτοκίνητο μεταβαλόμενης χωρητικότητας αφού μπορεί να μεταφέρει 1 ή 3 επιβάτες. Είναι ηλεκτροκίνητο, αναπτύσσει ταχύτητα 220 χλμ. / ώρα, έχει επιτάχυνση 0 – 100 χλμ. / ώρα σε κάτι περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα ενώ συγχρόνως οι εκπομπές ρύπων είναι μηδενικές.

Διαβάστε περισσότερα.

Η ξεχωριστή ντίβα Τζέσικα Σίμπσον





More photos.

Ανέκδοτο

Ήταν Απόκριες και όλα τα παιδάκια θα πήγαιναν στο σχολείο ντυμένα μασκαράδες. Μπήκε λοιπόν η δασκάλα στην τάξη και περίμενε τα παιδιά για να αρχίσει το πάρτι.
Πρώτος μπήκε ο Κωστάκης φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο και μια ζώνη με πιστόλια.
- Εσύ τι είσαι ντυμένος;, ρώτησε η δασκάλα.
- Καουμπόης!
- Μπράβο Κωστάκη!
Μετά μπήκε η Ελενίτσα φορώντας ένα κόκκινο σκουφί και μια κόκκινη ποδιά.
- Εσύ τι είσαι ντυμένη, Ελενίτσα;
- Κοκκινοσκουφίτσα!
- Μπράβο Ελενίτσα!
Μετά μπήκε ο Τοτός γυμνός με ένα ταψί κάρβουνα στο κεφάλι.
- Εσύ τι είσαι ντυμένος;, τον ρώτησε η δασκάλα πολύ νευριασμένη.
- Ναργιλές, θέλεις μια τζούρα;

Χαρακίρι εν πλω...

Αν και το καλοκαίρι - με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα γκαράζ των πλοίων - πέρασε, η εικόνα θα μπορούσε να τιτλοφορείται «προς γνώση και συμμόρφωση». Το φέρι «Αriake» που ζυγίζει 7.910 τόνους έχει μπατάρει στα ρηχά νερά του Μihamacho της Κεντρικής Ιαπωνίας. Ο λόγος; Δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά τα Ι.Χ. οχήματα και τα φορτηγά που μετέφερε, έπεσε σε καιρό και τη συνέχεια τη βλέπετε. Το θετικό είναι ότι ταξιδεύει λιγότερος κόσμος τον χειμώνα. Το αρνητικό; Όπως επιβεβαιώνει και η κατάληξη του «Αriake», το κακό μπορεί να γίνει και χωρίς υπεράριθμα αυτοκίνητα και κοντέινερ. Και αν νομίζετε ότι αυτά γίνονται μόνο στα νερά του μακρινού Ειρηνικού, να θυμίσουμε ότι το Αιγαίο είναι μια από τις δυσκολότερες θάλασσες. Σύμφωνα δε με έρευνα του Εργαστηρίου Ναυτικής Θαλάσσιας Υδροδυναμικής του ΕΜΠ, ο Δεκέμβριος είναι ο χειρότερος μήνας για το Αρχιπέλαγος, αφού ο καιρός αγριεύει και η θάλασσα είναι συχνά φουρτουνιασμένη.

www.tanea.gr

Οι 8 μεγαλύτερες τραγωδίες σε κινηματογραφικά γυρίσματα

Ο θάνατος του Μπράντον Λι και το ραδιενεργό set. Το ΜΕΝ 24 φωνάζει "cut" στις 8 μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια κινηματογραφικά γυρισμάτων του Χόλιγουντ.

Δείτε τις εδώ.

Λάθος ο τρόπος που μετρούσαμε τις θερμίδες μέχρι σήμερα;

Ο τρόπος με τον οποίο, για περίπου 18 χρόνια, υπολογίζαμε τις θερμίδες, που πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά, εφαρμόζοντας και ακολουθώντας ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ενδέχεται να είναι λάθος.Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο BBC, έρευνα της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για θέματα διατροφής, έδειξε ότι η συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση θερμίδων θα μπορούσε να αυξηθεί έως και κατά 16% ημερησίως.

Σύμφωνα με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, «ιδανικό επίπεδο» για τις γυναίκες είναι οι 2.000 και για τους άνδρες οι 2.500 θερμίδες ημερησίως.Οι άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν περισσότερες θερμίδες, μόνο αν υποβάλλονται σε........

Διαβάστε περισσότερα.