Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Χίθροου: Το χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Χειρότερο αεροδρόμιο του κόσμου ψηφίστηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Heathrow του Λονδίνου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε 14.500 άτομα που ταξιδεύουν συχνά.Καλύτερο αεροδρόμιο αναδείχθηκε το Changi στη Σιγκαπούρη για μία ακόμα φορά.

Όπως αναφέρουν ξένα πρακτορεία, οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση είναι στο σύνολό τους μέλη του προγράμματος για τις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων Priority Pass. Δεύτερο χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο ψηφίστηκε το Charles de Gaulle στο Παρίσι, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Los Angeles παρά την πρόσφατη ανακαίνιση του.

«Δυστυχώς, το Heathrow έχει εδραιωθεί ως το αεροδρόμιο που ο κόσμος λατρεύει να μισεί», συμπλήρωσε ο Jonathan French, επικεφαλής σχεδιασμού της Priority Pass.Την πεντάδα με τα χειρότερα αεροδρόμια συμπληρώνουν το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.Όσο για τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου, δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον περασμένο μήνα σε ταξιδιώτες από 160 χώρες ανέδειξε στην κοφυρή το Changi στη Σιγκαπούρη με δεύτερο το Chek Lap Kok στο Χονγκ Κονγκ. Προτιμώμενο αεροδρόμιο από τα ευρωπαϊκά είναι το Schiphol στο Άμστερνταμ.

Τα γαλακτοκομικά αδυνατίζουν

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα τυριά παχαίνουν. Ερευνητές όμως από την Αυστραλία κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα γαλακτοκομικά τελικά… αδυνατίζουν.Οι άνθρωποι που καταναλώνουν καθημερινά τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα χάνουν περισσότερα κιλά αναφέρουν Αυστραλοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Curtin University of Technology.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από τους εθελοντές να ακολουθήσουν μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες.Στο διατροφικό μοντέλο περιλαμβάνονταν σε διάφορες ποσότητες τυρί, γιαούρτι και γάλα με χαμηλά λιπαρά.Όσοι εθελοντές αύξησαν την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων από τρεις σε τέσσερις μερίδες έχασαν περισσότερα κιλά.

Επίσης, είχαν χαμηλά επίπεδα αρτηριακής πίεσης, λιγότερο λίπος στην κοιλιά και «σημαντικά λιγότερες» πιθανότητες να εμφανίσουν παθήσεις της καρδιάς και σακχαρώδη διαβήτη.Σύμφωνα με τους ερευνητές, το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, γεγονός που συμβάλλει στο αίσθημα κορεσμού και επιταχύνει τον μεταβολισμό του οργανισμού.Αναφέρουν, ωστόσο, ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην ποσότητα που καταναλώνουμε αλλά και την περιεκτικότητα των προϊόντων σε λιπαρά.Η Laura Wyness από το Βρετανικό Ίδρυμα Διατροφής (British Nutrition Foundation) αναφέρει ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι μια καλή πηγή ασβεστίου, βιταμινών και πρωτεΐνης.Προειδοποιεί, ωστόσο, ότι τα τυριά μπορεί να περιέχουν μεγάλες ποσότητες αλατιού, για αυτό καλό είναι πριν αγοράσουμε το προϊόν να συμβουλευόμαστε την ετικέτα του.


Οι πιο καταστροφικοί ιοί στη ιστορία του ίντερνετ

Από τον αθώο Morris μέχρι το φόβητρο ονόματι conficker, το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τους ιούς που συγκλόνισαν το σύγχρονο ίντερνετ.40 χρόνια μετά τη γέννηση του ίντερνετ και περίπου 22 από το πρώτο antivirus software το συμπέρασμα είναι ένα: Κανένα λογισμικό δεν μπορεί να μας προστατέψει καλύτερα από τη γνώση και την προσεκτική χρήση του υπολογιστή μας. Αυτό άλλωστε έχουν........

Διαβάστε περισσότερα.

Κέλι Μπρουκ






More photos.

Τεχνολογία: Οι σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας

Διαψεύδει τις φήμες εξαγοράς το Twitter, η Google μπαίνει στο ψηφιακό βιβλίο και τη ψηφιακή μουσική, η νέα Canon EOS-1D Mark IV, τα νέα Motorolla Droid, Blackberry Storm 2, Sony Ericsson Aino, Logitech Kit MK605, Zoom Q3 και όλες οι σημαντικές ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας, των υπολογιστών και της.......

Διαβάστε περισσότερα.

Ελεύθερη πτώση...

Με την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας αθλητής ελεύθερης πτώσης πηδά από τον Πύργο Κουάλα Λουμπούρ, ύψους 380 μέτρων, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Περίπου 98 αθλητές από 18 χώρες συμμετέχουν στο ετήσιο άλμα από τον συγκεκριμένο πύργο. Στο εν λόγω extreme sport οι αθλητές πηδούν με αλεξίπτωτο από ψηλά κτήρια, αντί αεροπλάνων.

Όλη η αλήθεια για τα αντιβιοτικά

Πρώτη στην αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών είναι σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση η χώρα μας. Την ίδια ώρα, ολόκληρη η Ευρώπη αντιμετωπίζει το φαινόμενο του «τέλους των αντιβιοτικών» και ο άνθρωπος βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να επιστρέψει στην εποχή που απλές λοιμώξεις οδηγούσαν στον θάνατο.Ο Δρ. Στάθης Σκληρός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης και Γ.Γ. Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας δίνει απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις που.........

Διαβάστε περισσότερα.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Aνέκδοτο

Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά, η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον τέταρτο της παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα.
- "Ο δικός μου γιος έγινε μεγάλος αρχιτέκτονας, βγάζει εκατομμύρια. Αφού να σκεφτείτε έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα που κόστισε 100.000.000", λέει ο πρώτος κοιτάζοντας τους άλλους γεμάτος καμάρι.
- "Ο δικός μου έκανε δώρο σε ένα φίλο του ένα 20μετρο σκάφος άξιας 150.000.000", λέει ο δεύτερος γεμίζοντας υπερηφάνεια για το παιδί του.
- "Σιγά τα έξοδα", λέει ο τρίτος. "Ο δικός μου που είναι μεγάλος χρηματιστής δώρισε στο φίλο του μετοχές που σήμερα αξίζουν πάνω από 500 εκ".
Τότε βλέπουν όλοι τον τέταρτο της παρέας που έρχεται χωρίς να έχει ακούσει τίποτα και μετά από πολλή πίεση αναγκάζεται να πει και αυτός τα δικά του.
- "Ο δικός μου γιος είναι ένα κοπρόσκυλο όλη την ημέρα ξάπλα, ύπνο και καλό φαΐ", απαντά αυτός.
- "Και πως ζει;" τον ρωτούν οι φίλοι του. "Δεν πιστεύουμε να τον ταΐζεις ακόμη;"
- "Αστα να πάνε! Έχει βρει τρεις παλιοαδερφές, τις πη...άει και αυτές τον συντηρούν και του κάνουν και καλά δώρα. Ο ένας του αγόρασε μια βίλα, ο άλλος ένα σκάφος και ο τρίτος του έδωσε 500 εκ σε μετοχές. Κοντεύω να τρελαθώ από τη ντροπή μου", απαντά.

Είχε δηλώσει 100 ατυχήματα σε 4 χρόνια

Στη φυλακή κατέληξε ένας Βρετανός που απομύζησε συνολικό ποσό 1.8 εκατομμύρια ευρώ από ασφαλιστικές εταιρείες δηλώνοντας πάνω από 100 τροχαία ατυχήματα το διάστημα 2005 – 2008. Ο 24χρονος Μοχάμεντ Πατέλ, που καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση, χρέωνε τους «πελάτες» του 550 ευρώ το ατύχημα, προκειμένου εκείνοι να εισπράξουν έως και 19.000 ευρώ από την ασφαλιστική τους εταιρεία.

Το δαιμόνιο μυαλό του Πατέλ τα είχε σκεφτεί όλα: Ο ίδιος οδηγούσε τα αυτοκίνητα των πελατών του σε κύρια οδική αρτηρία σε προάστιο του Μάντσεστερ και πατούσε απότομα φρένο, τόσο γρήγορα που το πίσω αμάξι δεν μπορούσε να αποφύγει τη σύγκρουση.Ο Πατέλ τους έπειθε ότι εκείνοι έφταιγαν – όπως ισχύει και νομικά δηλαδή – και έτσι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων του Πατέλ ζητούσαν χρήματα από τις ασφαλιστικές των θυμάτων του για επισκευές του οχήματος.

Ο ίδιος ο 24χρονος είχε βγάλει γύρω στα 51.000 ευρώ από αυτήν την ιστορία, κομπίνα που το εξασφάλισε δώρα για την αγαπημένη του και υπερατλαντικά ταξίδια!Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η ασφαλιστική εταιρεία AXA συνειδητοποίησε πως στο συγκεκριμένο δρόμο το τελευταίο διάστημα τα ατυχήματα έχουν πολλαπλασιαστεί.

«Ο Πατέλ έθετε σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών για να βγάλει λεφτά» ανέφερε ο ντετέκτιβ Μαρκ Μπιλς.

17 κατηγορίες προσάπτονται στον 24χρονο, ανάμεσα στις οποίες είναι και η συνομωσία σε απάτη και η επικίνδυνη οδήγηση.Μαζί του θα καταδικαστούν άλλοι 24 άνθρωποι, ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που οδηγούσε ο Μοχάμεντ Πατέλ.



Σκυλιά του πολέμου: Τα κορυφαία όπλα στην ιστορία

Από το δισκοπρίονο του Χίτλερ μέχρι το Καλάσνικοφ, τα πιο επιτυχημένα ατομικά όπλα στην σύγχρονη πολεμική ιστορία.

Δείτε τα εδώ.

Μίλα Κούνις






More photos...

Προφυλακτικά με φωτογραφία του Μπέκαμ


Τις γιγαντιαίες αφίσες του Ντέιβιντ Μπέκαμ έπρεπε έτσι κι αλλιώς να τις ξεχάσουμε, αφού τη θέση του για να διαφημίζει γνωστή εταιρεία εσωρούχων θα πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Αγγλος μέσος δεν σταματάει εκεί.

Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή των Λ.Α. Γκάλαξι -και σύντομα ξανά της Μίλαν- θα κοσμεί προφυλακτικά (!) που θα πλημμυρίσουν την αγορά της Ισπανίας. Η ιδέα ανήκει στο Μουσείο Θίσεν - Μπορνέμιζα, το οποίο εδρεύει στη Μαδρίτη και θα είναι μέρος της συλλογής του, «Δάκρυα του έρωτα». Η συγκεκριμένη πόζα του «Μπεκς» τον απεικονίζει να κοιμάται και είχε παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά το 2004 σε έκθεση φωτογραφίας στο Λονδίνο! «Δεν βλέπω γιατί κάποιος πρέπει να σκανδαλίζεται. Είναι ένας τρόπος να συνδυάζεις την τέχνη και την υπευθυνότητα», τόνισαν από την πλευρά του ισπανικού μουσείου, αντιδρώντας στα πρώτα αρνητικά σχόλια.

Βέβαια, το στιγμιαίο σχόλιο και συνάμα απορία των περισσοτέρων είναι πως όταν έρθει η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το προφυλακτικό, δύσκολα θα ενδιαφερθείς για την τέχνη...


8χρονος έκλεψε από τους γονείς του 1.600 ευρώ για καραμέλες!

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αφήσετε κάποιο χρηματικό ποσό στο σπίτι σας καλύτερα να το ξανασκεφτείτε καθώς ένας 8χρονος στη Γερμανία πήρε από το συρτάρι των γονιών του 1.600 ευρώ με σκοπό να αγοράσει καραμέλες!«Σωτήρας» των γονιών ήταν ο περιπτεράς ο οποίος μόλις είδε τα χαρτονομίσματα στο χέρι του μικρού κάλεσε την αστυνομία.Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής Βίρσεν της Γερμανίας, ο 8χρονος μαζί με τον συμμαθητή του πήγε στο περίπτερο της γειτονιάς του για να αγοράσει τις αγαπημένες του καραμέλες. Όταν κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου να δώσει 15 ευρώ ο μικρός έβγαλε έναν χοντρό πάκο χαρτονομίσματα.

Ο περιπτεράς κάλεσε την αστυνομία και τους κηδεμόνες του άτακτου παιδιού ενώ τα λεφτά που έχει πάρει ο μικρός προορίζονταν για τις επισκευές του σπιτιού τους.Τέλος, ο μικρός παραδέχτηκε την πράξη του και υποσχέθηκε στους γονείς του πως δε θα το ξανακάνει!



Ο Αστερίξ γίνεται 50 ετών


Για 50 χρόνια, ο Αστερίξ μαζί με τον φίλο του Οβελίξ (που κουβαλάει το χαρακτηριστικό μενίρ στην πλάτη του) δίνουν σκληρές μάχες ενάντια στον Ιούλιο Καίσαρα και στους Ρωμαίους, που επιθυμούν να κατακτήσουν τη Γαλατία, το τελευταίο ανεξάρτητο χωριό στην αρχαία Γαλλία.Ο Αστερίξ, χαρακτήρας του γάλλου σχεδιαστή Albert Uderzo και του συγγραφέα René Goscinny, πρωτοεμφανίστηκε σε κόμικ στις ........

Διαβάστε περισσότερα.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί σύντροφοι

Οι Γερμανοί είναι, επισήμως, οι χειρότεροι εραστές παγκοσμίως, ενώ δεύτεροι στη λίστα έρχονται οι «τεμπέληδες» Άγγλοι. Καλύτεροι όλων θεωρούνται οι Ισπανοί, ενώ οι Έλληνες θεωρούνται αρκετά «γλυκανάλατοι» στις ερωτικές τους επαφές.Με βάση τα αποτελέσματα ψηφοφορίας, που πραγματοποιήθηκε από το παγκοσμίου βεληνεκούς, ερευνητικό site www.OnePoll.com, μεταξύ 15.000 γυναικών από 20 χώρες, οι Γερμανοί, θεωρούνται κάπως .. «δύσοσμοι», οι Άγγλοι, που ακολουθούν στην κατάταξη, αφήνουν τις συντρόφους τους να κάνουν την περισσότερη δουλειά και οι..........

Διαβάστε περισσότερα.

Κρυφοί διατροφικοί εχθροί

Δεν είναι μόνο το φαΐ, αλλά κι άλλοι παράγοντες, βιολογικοί και περιβαλλοντολογικοί, που επηρεάζουν τα κιλά σου. Να μερικοί που ίσως δεν σκέφτηκες.

Τρως πολλά υποκατάστατα ζάχαρης
Θες να χάσεις βάρος, καταναλώνεις λάιτ τροφές και ροφήματα. Ωστόσο έρευνες δείχνουν ότι άτομα που καταναλώνουν αυτά τα προϊόντα συχνά έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν βάρος και να παρουσιάσουν μεταβολικό σύνδρομο.
Σταμάτα το: Προτίμησε νερό για να ξεδιψάσεις. Δεν χρειάζεται να κόψεις τα λάιτ αναψυκτικά, αλλά περιορίσου σε ένα την ημέρα.

Περιορίζεις το λίπος, αλλά τρως υδατάνθρακες
Μία σωστή κίνηση που μπορείς να κάνεις όταν αρχίζεις δίαιτα είναι να κόψεις τα λίπη. Το λίπος έχει περισσότερες θερμίδες από τους υδατάνθρακες και την πρωτεΐνη. Το πρόβλημα είναι ότι το αντικαθιστάς με απλούς υδατάνθρακες. Αυτούς που περιέχουν ζάχαρη και θερμίδες, αλλά χωρίς ίνες και βιταμίνες. Οι απλοί υδατάνθρακες, όπως άσπρο ψωμί, άσπρα ζυμαρικά και ρύζι, ενεργοποιούν τον οργανισμό να παραγάγει περισσότερη ινσουλίνη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους.
Σταμάτα το: Φάε μόνο καλά λίπη και καλούς υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει σύνθετους υδατάνθρακες, όπως ολικής αλέσεως προϊόντα, φρούτα και λαχανικά, και μονοακόρεστα λιπαρά, όπως ελαιόλαδο, αβοκάντο και ξηρούς καρπούς. Δεν απαγορεύονται τα ζυμαρικά. Απλώς περιόρισέ τα σε μία ή δύο φορές την εβδομάδα και να είναι ολικής αλέσεως.

Περιμένεις πολλά από τη γυμναστική
Αφού γυμνάστηκες 30 λεπτά, δικαιούσαι να φας γλυκό σήμερα. Είναι πιο εύκολο να φας μία πάστα παρά να κάψεις 300 θερμίδες. Συχνά υπερεκτιμούμε τις θερμίδες που καίμε όταν γυμναζόμαστε. Για παράδειγμα, ένας άντρας που ζυγίζει 80 κιλά και κάνει γρήγορο βάδισμα για 1 ώρα θα κάψει 250 θερμίδες, λιγότερες από μία πάστα.
Σταμάτα το: Εστίασε την προσοχή σου στον περιορισμό θερμίδων και σκέψου τη γυμναστική ως τον τρόπο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο ιδανικό βάρος πιο σύντομα.

Δημοτικά γυμναστήρια.. μια λύση στην κρίση!

Ο Οκτώβρης σχεδόν τελειώνει και εσύ το έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου από το καλοκαίρι!! Ναι, ναι εσύ! Δεν είπες βρε ότι θα πας γυμναστήριο; Κάθε χρόνο τα ίδια. Περνάμε καλά στις διακοπές, τρώμε κάτι παραπάνω και λέμε ''Από Σεπτέμβρη γυμναστήριο!'' Και να που πάει ο Σεπτέμβρης, τελείωσε. Τελειώνει και ο επόμενος μήνας και ακόμα δεν έχεις πάει ούτε για την εγγραφή σου!Μέσα σ' όλα έχεις και τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης (ξέρεις τώρα ,οι εποχές είναι δύσκολες και πάντα το φθινόπωρο τα έξοδα είναι πολλά). Οπότε άστο, από του χρόνου θα δούμε τι θα γίνει! Δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα φίλε Αθηναίε τα 14 γυμναστήρια του Δήμου Αθηναίων που είναι κοντά σου!

Εκεί, μπορούν όλοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας να γίνουν μέλη, με μόλις 20 ευρώ το μήνα και τα μισά χρήματα αν διαθέτουν φοιτητικό πάσο (10 ευρώ). Οι εγγραφές είναι δωρεάν! Απαραίτητη προϋπόθεση, ένα χαρτί γιατρού, που θα επιβεβαιώνει τη καλή σας υγεία και 2 φωτογραφίες.

Ανέκδοτο

Μία μέρα καθόταν στην αυλή ο παππούς μαζί με τον εξάχρονο εγγονό του και χαζεύανε. Κάποια στιγμή ο παππούς βγάζει ένα μπουκάλι κρασί και τραβάει μία γουλιά. Βλέποντας αυτό ο πιτσιρικάς του λέει:
- "Παππού, μου δίνεις και μένα μία γουλιά;"
- "Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κώλο σου;"
- "Όχι", απαντά ο μικρός.
- "Τότε είσαι πολύ μικρός για να πιεις κρασί. Λίγο αργότερα ο παππούς βγάζει ένα πούρο και αρχίζει να καπνίζει".
- "Παππού, μου δίνεις και μένα ένα τσιγάρο;" ρωτάει ο μικρός.
- "Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κώλο σου;"
- "Όχι", απαντά ο μικρός.
- "Τότε είσαι πολύ μικρός για να καπνίσεις τσιγάρο!"
Απογοητευμένος ο εγγονός μπαίνει μέσα στο σπίτι και σε λίγο βγαίνει κρατώντας ένα ποτήρι γάλα και κουλουράκια.
- "Μικρέ μου δίνεις ένα κουλουράκι;" ρωτάει ο παππούς.
Και ο μικρός απαντά:
- "Δε μου λες παππού! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κώλο σου;"
- "Ναι, βέβαια!" λέει ο παππούς.
- "Τότε άντε και γαμ...ου γιατί η γιαγιά μου είπε ότι τα κουλουράκια είναι μόνο για μένα!"

18.300 δολάρια μια τούφα μαλλιών του Elvis Presley!

Έναντι αξίας 18.300 δολαρίων πωλήθηκε μια τούφα από τα μαλλιά του Elvis Presley, η οποία είχε κοπεί όταν ο τραγουδιστής υπηρέτησε στον αμερικάνικο στρατό το 1958.Η τούφα πουλήθηκε την Κυριακή και ήταν ένα από τα 200 αντικείμενα του Elvis που συγκέντρωσε ο........

Διαβάστε περισσότερα.

Ανακαλύφθηκαν 32 νέοι "εξω-πλανήτες"

Τριάντα δύο νέους πλανήτες εκτός του ηλιακού μας συστήματος ανακάλυψαν οι αστρονόμοι σύμφωνα με ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα (19/10).Αυτοί οι πλανήτες είναι πέντε φορές μεγαλύτεροι σε μάζα σε σύγκριση με τη Γη, ενώ είναι μεγαλύτεροι κατά πέντε με δέκα φορές σε σχέση με το.......

Διαβάστε περισσότερα.

Οργιάζει η βιομηχανία των ψεύτικων antivirus

Άλλο ένα παρακλάδι απέκτησε το διαδικτυακό έγκλημα, καθώς περί τα 43.000.000 χρήστες έχουν εξαπατηθεί τον τελευταίο χρόνο από site που τους καλούν να κατεβάσουν ψεύτικα αντιικά λογισμικά. Μάλιστα το κέρδος από αυτή την ηλεκτρονική απάτη υπολογίζεται σε εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα από τα 250 συνολικά ψεύτικα antivirus οι θύτες απομυζούν περίπου.......

Διαβάστε περισσότερα.

Κιμ Καρντάσιαν




More photos...

Της Χάιδως.......



Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ο Ύμνος του Frappe...