Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Μπαμπάς θα γίνει ο Wayne Rooney

Ο Wayne Rooney «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σύζυγός του Coleen διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τις εφημερίδες Daily Mirror και The SunΤο ζευγάρι έχει αποκαλύψει το χαρμόσυνο γεγονός στις οικογένειες τους, σε πολύ στενούς φίλους και στον πρόεδρο της Manchester United. Φίλος τους ζευγαριού δήλωσε στη DailyMirror: «Η Coleen και ο Wayne δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Η οικογένεια παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή τους για αυτό και θέλουν να αποκτήσουν το λιγότερο τέσσερα παιδιά! Η Coolen πάντα έλεγε πως όταν αισθανθεί έτοιμη θα κάνει παιδιά. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζει κανείς το φύλο του παιδιού, άλλωστε δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει τους γονείς».

Φίλοι και των δυο είχαν παρατηρήσει πως η Coolen ξεκουραζόταν στο σπίτι για αρκετό διάστημα υποστηρίζοντας πως την ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα, όμως οι εξελίξεις απέδειξαν πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα είχε δώσει συμβουλές σε γυναίκες που είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης σε ένα γυναικείο περιοδικό.

Παράλληλα, σε πρόσφατη έξοδό της, η Coolen φορούσε φαρδιά ρούχα και όχι στενά όπως συνήθιζε στο παρελθόν. Αυτή την περίοδο, μετά το τέλος του σόου στο οποίο εμφανιζόταν μέχρι τον Ιανουάριο, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε στα μέσα: «Οι φήμες περί εγκυμοσύνης είναι τόσες πολλές και έχουμε σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό των σχολιασμό αυτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου