Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Σαμπρίνα. Η απάντηση στη Χριστίνα Παππά

Στην εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου βρέθηκε καλεσμένη η Σαμπρίνα και μίλησε για την πρόσφατη συνέντευξη της Χριστίνας Παππά, αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου για το διαζύγιό της με τον Λιαδέλη.
«Δεν με στεναχώρησε η απόφαση του δικαστηρίου. Διάβασα ότι είμαι δυσαρεστημένη, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Όσο για την νταντά που ζήτησα να είναι μαζί με τον Παναγιώτη και το παιδί, δεν το έκανα για να ελέγχω μέσω ενός δικού μου ανθρώπου τον Παναγιώτη. Απλά το ζήτησα γιατί η νταντά ξέρει καλύτερα τις συνήθειες του παιδιού και μπορεί να βοηθήσει και τον μπαμπά του».

Πώς σχολιάζει όμως τις δηλώσεις της Χριστίνας Παππά; Συμφωνεί μαζί της; «Επειδή με τον Παναγιώτη έχουμε ένα παιδί, δεν μ' αρέσει να ακούω από κάποιον άλλον άνθρωπο να τον χαρακτηρίζει με αυτόν τον τρόπο».

Τη στεναχώρησε που αμέσως μετά το χωρισμό τους εκείνος ξεκίνησε μία νέα σχέση; «Θεωρώ ότι είναι καλό οι άνθρωποι όταν έχουν παιδί, να χωρίζουν προσέχοντας τις σχέσεις τους στο μέλλον. Είναι σημαντικό να σέβεται τις κινήσεις του, σεβόμενος και τη σχέση που είχε. Το να έχει κάποιος σχέση είναι φυσιολογικό, το άσχημο είναι να επιδεικνύεις με κάποιον τρόπο κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου