Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Συναγερμός στην αστυνομία

Στο χώρο του κοινού ποινικού δικαίου στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας, μετά τη διπλή δολοφονική επίθεση κατά δύο αστυνομικών μετά τα μεσάνυχτα στην Κυψέλη.

Όπως μετέδωσε ο City 99,5, έπειτα από απόφαση του αρχηγείου, ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των αστυνομικών, οι οποίοι επιστρέφουν στην υπηρεσία τους προκειμένου να λάβουν μέρος στο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Μετά το περιστατικό έγιναν έκτακτες συσκέψεις στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, παρουσία και των κ.κ. Τσιατούρα και Μαρκογιαννάκη. Η Αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την υπόθεση ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς, ο ένας στο κεφάλι και ο άλλος στον αυχένα.Σύμφωνα με ανακοινώσεις του προέδρου του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», Α. Μαρτίνη, ο αστυνομικός που έχει τραυματιστεί βαρύτερα είναι ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη νευροχειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, το επόμενο 24ωρο θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμο.Ο δεύτερος αστυνομικός, του οποίου το τραύμα θεωρείται επιπόλαιο, είναι ο.........

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου