Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Σοφοκλέους: Επιθετικό μάζεμα στις τράπεζες

Ανοίγει το παιχνίδι στις μεγάλες χρηματιστηριακές αγορές και το γεγονός ότι η Σοφοκλέους ακολουθεί την τάση και μάλιστα σε κάποιες των περιπτώσεων προπορεύεται της Ευρώπης, δείχνει πως το bear market rally, έστω και στην Ελληνικη του έκδοση, μπορεί να μας πάει ακόμη υψηλότερα.

Πρέπει δε να σημειώσουμε πως από την στιγμή που αποδείχτηκε πως το τελευταίο "άδειασμα" ήταν μια σημαντική ευκαιρία για αγορές, η οποία παρεμπιπτόντως αξιοποιήθηκε, υπάρχουν πια πάγιες εντολές αγοράς για τις τράπεζες τουλάχιστον, στην περίπτωση που υπάρξει πισωγύρισμα.

Και βέβαια πρέπει να πούμε πως την χθεσινή αντίδραση, που σημειώτεον ηταν και η εξέλιξη που μας έβαλε ξανά στο ανοδικό κανάλι, λίγοι ηταν εκείνοι που την περίμεναν, ενώ επίσης πρέπει να συνυπολογίσει πως την μικρότερη της αναμενόμενης μείωση του επιτοκίου από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι επαγγελματίες διαχειριστές την έγραψαν μάλλον στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Εμπειρος broker λέει πως σήμερα οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι με τα Ελληνικά Blue Chips, δυο πράγματα θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.
Πρώτον τα όρια της ενδεχόμενης διορθωτικής κίνησης των τραπεζικών μετοχών.........

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου