Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Συμφωνία 60 εκ.ευρώ για αγορά του Κακά!

Η διοίκηση της Μίλαν "αντιστάθηκε" στις "σειρήνες" της Μάντσεστερ Σίτι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κράτησε -προς μεγάλη ικανοποίηση των φίλων της- τον Κακά στο "Σαν Σίρο", όμως δεν αποκλείεται οι οκτώ τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο να αποτελέσουν το "κύκνειο άσμα" του Βραζιλιάνου με τη φανέλα της Μίλαν. Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (6/5) η ισπανική εφημερίδα "Marca", o Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να κερδίσει τις εκλογές και να επιστρέψει στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει επιτύχει ήδη συμφωνία με τους διοικούντες τη Μίλαν για την αγορά του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, με το κόστος της μετακίνησής του στο "Μπερναμπέου" να φτάνει τα 60 εκ.ευρώ.

"Ο Φιορεντίνο έχει ήδη το ναι του Κακά", είναι ο τίτλος με τον οποίο κυκλοφορεί η μαδριλένικη εφημερίδα στα περίπτερα, για να συμπληρώσει στη δεύτερη σελίδα της: "Ο Φιορεντίνο έχει ήδη συμφωνήσει για την αγορά του Κακά".

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω μέσο αποκαλύππτει συνάντηση μεταξύ Γκαλιάνι και Πέρες στις 16 Μαρτίου στο Μιλάνο, όπου καθορίστηκε το.........

Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου