Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Η φάση της... χρονιάς σε αγώνα βόλεϊ!

Ο Έρικ Σόζι είναι ο καλύτερος βολεϊμπολίστας που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο στην Αμερική και ένας από τους καλύτερους του κόσμου και δεν χάνει την ευκαιρία να δικαιολογήσει τις καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια...

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Στάνφορντ-Σαν Ντιέγκο για το πρωτάθλημα Ncaa, μετά από εκπληκτική άμυνα που έβγαλε συμπαίκτης του στην ομάδα του Στάνφορντ, ο Σόζι "χάζεψε" θεατές και αντιπάλους καθώς προκειμένου να "σώσει" τη φάση έβγαλε πάσα (δίκην πασαδόρου) όντας πεσμένος στο παρκέ, με την... ιδιαιτερότητα να είναι πως το κατάφερε αυτό με εντυπωσιακό χτύπημα με το πόδι!
Η κατάληξη μάλιστα της φάσης ήταν ακόμα πιο θεαματική, με συμπαίκτη του να παίρνει τη "μαγική ασίστ" και να καρφώνει με δύναμη στην αντίπαλη πλευρά του φιλέ, δίνοντας τον πόντο στο Στάνφορντ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σόζι είχε αναδειχθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2007 κορυφαίος αμυντικός και κορυφαίος λίμπερο, και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του αμερικανού βόλεϊ που κατακτά τέτοιον τίτλο.

Δείτε το video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου