Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009

Η κρίση υποχρεώνει σε οικονομική κουζίνα

Σε εποχές δύσκολες, οι εστιάτορες βάζουν τα δυνατά τους ώστε να μειώσουν το κόστος στις κουζίνες τους, προσφέροντας πιο προσιτά πιάτα
Νέα Υόρκη. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, ο κόσμος σταματάει να τρώει έξω, κι αυτό φαίνεται αμέσως σε αυτή την πόλη που είναι γεμάτη εστιατόρια, καθώς τα περισσότερα είναι μισοάδεια.

Είμαστε τυχεροί στο «Ρylos», το μικρό εστιατόριο στο Εast Village του οποίου διατηρώ ένα μέρος και στο οποίο έρχομαι τέσσερις φορές τον χρόνο για να τροποποιώ και να επιβλέπω τα μενού, να........

Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου