Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Δύο αγόρια 10 και 11 ετών ύποπτα για άγρια επίθεση εναντίον συνομηλίκων τους στη β. Αγγλία

Δύο αγόρια ηλικίας 10 και 11 ετών ανακρίνονται στο πλαίσιο της έρευνας για μια άγρια επίθεση με μαχαίρι, από την οποία τραυματίσθηκαν σοβαρά δύο παιδιά ηλικίας 9 και 11 ετών στη βόρεια Αγγλία, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν αφού κατηγορήθηκαν από ένα εννιάχρονο αγόρι, το οποίο βρέθηκε το Σάββατο να περιφέρεται στους δρόμους του Έντλινγκτον (βόρεια Αγγλία) γεμάτο αίματα και σε κατάσταση σοκ.

Ο ενδεκάχρονος φίλος του βρέθηκε στη συνέχεια σοβαρά τραυματισμένος, να κείτεται μέσα στη λάσπη δίπλα σ' ένα ρυάκι.Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, τα αγόρια δέχθηκαν επίθεση την ώρα που έκαναν ποδήλατο από δύο αγόρια ηλικίας 10 και 11 ετών, τα οποία τους πήραν το κινητό τηλέφωνό τους, τα αθλητικά παπούτσια και το χαρτζηλίκι τους, που ήταν τρεις λίρες (3,3 ευρώ).

Τα θύματα ξυλοκοπήθηκαν με τούβλα, μαχαιρώθηκαν επανειλημμένα και κάηκαν με τσιγάρα.
Στη Βρετανία έχει καταγραφεί ένα κύμα επιθέσεων με μαχαίρι με θύματα ιδιαίτερα νέους. Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν πέρυσι στην Αγγλία για επιθέσεις τέτοιου τύπου. Πέρυσι στο Λονδίνο σκοτώθηκαν με μαχαίρι 23 έφηβοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου