Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Καμάκι μέσω... Facebook και MSN για Ρονάλντο!

Το ίντερνετ στην υπηρεσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.. Όπως αποκαλύπτει η κυριακάτικη έκδοση της αγγλικής "Daily Star", ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαν του ηλεκτρονικού φλερτ, και χρησιμοποιεί ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το διάσημο Facebook η το τσατ του MSN για να "ψαρεύει" κοπέλες.
Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για το 2008 και κορυφαίος ποδοσφαιριστής της FIFA για τη χρονιά που πέρασε δεν περιορίζεται μόνο στο να συνομιλεί μέσω διαδικτύου με κοπέλες, αλλά στέλνει πικάντικες φωτογραφίες του και τις προσκαλεί στην βίλα του στο Τσέσαϊρ (αξίας 4 εκ.λιρών) για πάρτι ή μπάνιο στην πισίνα.

"Στον Ρονάλντο αρέσει να κάνει τσατ με κοπέλες στο ίντερνετ", δήλωσε στην εφημερίδα μία από αυτές που μίλησαν με τον Πορτογάλο, για να προσθέσει:

"Μόλις τελειώνει τις προπονήσεις επιστρέφει σπίτι και ανάβει το κομπιούτερ για να συνδεθεί με το MSN. Με προσκαλεί πάντα στο σπίτι του για κάποια καυτά πάρτι με τους φίλους του.

Ξέρω ότι κάνει το ίδιο και με άλλες κοπέλες. Αρκετά συχνά στέλνει φωτογραφίες δικές του ή της οικογένειάς του. Είναι όμορφο παιδί, όμως ασχολείται συνέχεια με τις γυναίκες. Τις έχει συνέχεια στο μυαλό του".

Τα... άπλυτα του Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε στη φόρα και ένας φίλος του, ο οποίος εξομολογήθηκε στο συγκεκριμένο μέσο πως το μεγάλο αστέρι των "κόκκινων διαβόλων" χρησιμοποιούσε μέχρι και πριν από λίγους εβδομάδες το ψευδώνυμο "Κριστιάνο Αβέιρο" στο Facebook, όμως αναγκάστηκε να το αλλάξει επειδή δεχόταν χιλιάδες μηνύματα!

"Συνήθιζε να χρησιμοποιεί το Facebook. Κριστιάνο Αβιέρο ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε όμως έπρεπε να το αλλάξει καθώς είχε κατακλυστεί από μηνύματα.

Τώρα χρησιμοποιεί κυρίως το MSN. Συνηθίζει να μπαίνει στη συζήτηση και να λέει "Γεια σου, είμαι ο Κρις, τι κάνεις;", ενώ ύστερα μιλάει για την οικογένειά του η για τα ρούχα του.

Δεν μιλάει πολύ για ποδόσφαιρο, νομίζω πως ενδιαφέρεται περισσότερο στο να μιλάει με κοπέλες. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες με τις οποίες μιλάει",
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου