Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Σεξ και όργια στο πάρτι του Αντριάνο!

Μπορεί ο Αντριάνο να υποστηρίζει πως το πάρτι που διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες στο διαμέρισμά του στη Βραζιλία να ήταν με μερικούς φίλους και την οικογένειά του, όμως όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο γεγονός ότι η γιορτή του "αυτοκράτορα" είχε έντονο το... ροζ χρώμα.
Τρανή απόδειξη οι δηλώσεις που έκανε σε δύο βραζιλιάνικες ιστοσελίδες μία από τους θαμώνες, η τρανσέξουαλ μοντέλο Πατρίσια Αραούχο, η οποία αποκάλυψε πως το πάρτι περιελάμβανε άφθονο... σεξ και όργια!

"Ήταν μία γιορτή που είχε κυρίως σεξ και όργια. Ένα πάρτι με πολλούς περισσότερους άνδρες παρά γυναίκες που κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί. Σε περίπτωση που αποκάλυπτα πιο πικάντικες λεπτομέρειες, θα αντιμετώπιζα πολλούς μπελάδες", τόνισε χαρακτηριστικά, με τις φήμες να αναφέρουν πως στο πάρτι είχαν προσκληθεί αρκετές τρανσέξουαλ και κοπέλες από τον οίκο συνοδών "Centauras".

Από την πλευρά της η Φαμπιάνα Αντράδε, διηγήθηκε ένα περιστατικό με ένα πικάντικο μπάνιο στην πισίνα, όπου δεν φορούσε μπικίνι, παρά μόνο το εσώρουχό της, την ώρα που ο Αντριάνο έδινε μία τελείως διαφορετική εκδοχή του γεγονότος θέλοντας να αφοσιωθεί στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

"Ήταν μία ημέρα ξεκούρασης και μπορούσα να κάνω τι ήθελα. Ήταν μία γιορτή με φίλους και την οικογένειά μου. Δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι", ανέφερε ο 26χρονος άσος της Ίντερ.

http://www.sport24.gr/html/ent/007/ent.284007.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου