Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ηράκλειο: Σύλληψη αλλοδαπών με ένα κιλό ηρωίνη

Πάνω από ένα κιλό ηρωίνη κατάσχεσαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, από δύο νεαρούς αλλοδαπούς, 24 και 28 ετών, αντίστοιχα.

Αρχικά στα χέρια των αστυνομικών έπεσε μετά από καταδίωξη στην περιοχή του Γαζίου ο 24χρονος Αλβανός, ο οποίος μάλιστα αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Σύμφωνα με τη Δίωξη Ναρκωτικών ο 24χρονος μόλις είχε αφιχθεί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο. Είχε επιβιβαστεί σε ταξί το οποίο ακολούθησαν διακριτικά αστυνομικοί της υπηρεσίας. Μόλις αποβιβάστηκε και μπήκε στο σπίτι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, πράγμα που κατάφεραν παρά τη σθεναρή αντίστασή του. Μέσα στο σακ-βουαγιάζ που κρατούσε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η ηρωίνη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκε και ο 28χρονος συνεργός του. Εκεί βρέθηκαν επίσης τρεις μεζούρες, δοσομετρητές με υπολείμματα ηρωίνης και ένα σφυρί που σύμφωνα με την αστυνομία, το χρησιμοποιούσαν για τον τεμαχισμό της ηρωίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου