Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Τροχαίο ατύχημα στα Χανιά

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος τη Δευτέρα το απόγευμα στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο 29χρονος οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου που βρισκόταν στην οδό Νικολάου Πλαστήρα για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

Το αυτοκίνητο διέγραψε μια τρελή πορεία πέρασε κάθετα τον δρόμο μπροστά από την δημοτική αγορά έσπασε τα σιδερένια προστατευτικά του πεζοδρομίου και κατέληξε με πολύ μεγάλη ταχύτητα τουμπαρισμένο πάνω σε ένα παγκάκι.

Στο παγκάκι καθόταν δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 20 και 22 ετών από τα Χανιά που τραυματίσθηκαν, στο πόδι η 20χρονη και σε διάφορα σημεία του σώματος της η 22χρονη .

Ο οδηγός του ΙΧ που τραυματίστηκε πιο σοβαρά αφού φέρνει βαριά κατάγματα στα κάτω άκρα, απεγκλωβίστηκε από το σχεδόν κατεστραμμένο ΙΧ και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε όπως και οι δύο γυναίκες στο νοσοκομείο.

Εκτός από τους 3 τραυματίες ως από θαύμα δεν είχαμε θύματα, διότι σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου «προσγειώθηκε» το ΙΧ βρισκόταν ομάδα μαθητών από σχολείο που βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρισκόταν και πολλοί πολίτες ενώ και η κίνηση των οχημάτων ήταν αυξημένη.

Τα πρώτα λεπτά του συμβάντος στο σημείο επικρατούσε πανικός καθώς οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τραυματισμό μαθητριών.

Επίσης το συγκεκριμένο σημείο είναι χώρος συνάντησης και πολλοί ήταν εκείνοι που με αγωνία ζητούσαν πληροφορίες για την ταυτότητα των τραυματιών.

Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος το τμήμα τροχαίας Χανίων διενεργεί προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου