Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Ένας άντρας, από τις ΗΠΑ, που νόμιζε πως πέθαινε εξομολογήθηκε ότι είχε σκοτώσει έναν άλλο άντρα το 1977 και την είχε γλιτώσει!

Ο κύριος James Brewer που έπαθε εγκεφαλικό και είχε πειστεί ότι θα πεθάνει αποφάσισε να εξομολογηθεί αναφέροντας τον φόνο που είχε διαπράξει πριν από 22 χρόνια! Ο 58-χρονος άντρας στην εξομολόγηση του είπε ότι σκότωσε τον γείτονα του, Jimmy Carroll, 20 ετών τότε, στην πολιτεία του Tennessee και πως διέφυγε σε άλλη πολιτεία.

Ο κύριος James Brewer είχε συλληφθεί αρχικά από την αστυνομία ως ύποπτος στην υπόθεση του φόνου αλλά αφού πλήρωσε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος μετακόμισε με την σύζυγο του στην Oklahoma.

Εκεί άλλαξε το όνομα του σε Michael Anderson και εγκαταστάθηκε στην πόλη Shawnee όπου έγινε και εξέχων μέλος της τοπικής εκκλησίας.

«Ήθελε να καθαρίσει την ψυχή του επειδή νόμιζε πως θα πεθάνει,» είπε ο detective Tony Grasso που μίλησε με τον «δολοφόνο» στο νοσοκομείο.

Ο εν λόγω άντρας νομίζοντας ότι διανύει τις τελευταίες ώρες της ζωής του κάλεσε την αστυνομία να τους αναφέρει το έγκλημα του.

Τους είπε πως σκότωσε τον άτυχο άντρα επειδή προσπαθούσε να αποπλανήσει την σύζυγο του! Αφού σώθηκε από το εγκεφαλικό τώρα κινδυνεύει με ακόμη και με θανατική ποινή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου