Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Σπάει ζυγαριές ο Αντριάνο!

Κάποτε ήταν ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής... ο Αντριάνο, που «μιλούσε» στην μπάλα. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί το στόμα του αποκλειστικά για να φάει!Ο πρώην επιθετικός της Ιντερ, πρόσφατα, επέστρεψε στην πατρίδα του και τη Φλαμένκο.
Μόλις ο γιατρός της βραζιλιάνικης ομάδας τον αντίκρισε, τον έστειλε κατευθείαν στη ζυγαριά! Αυτή έφτασε στα 105 κιλά, τη στιγμή που το ιδανικό βάρος για τον Αντριάνο θα έπρεπε να είναι τα 87!

Η άμεση και μοναδική λύση ήδη του έχει δοθεί. Δίαιτα και μάλιστα αυστηρή. Από το μενού του Αντριάνο πλέον θα λείπει η μπίρα, η οποία στα ξενύχτια του 27χρονου επιθετικού έρρεε άφθονη, και το παγωτό.Απαγόρευση υπάρχει και για την τοπική λιχουδιά πικάνια (ένα είδος ψητού), αλλά και για κάθε είδος τηγανητού, τα οποία ο Αντριάνο λατρεύει, αλλά θα κάνει καιρό να δει.Ηδη τα πρώτα πειράγματα του τοπικού Τύπου για τα περιττά κιλά έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Το παρατσούκλι του Αντριάνο «ο Αυτοκράτορας» έχει μετατραπεί σε «Βασιλιά Μόμους». Η εξήγηση είναι απλή, αφού ο Μόμους είναι μία ψηλή και χοντρή φιγούρα, η οποία πρωταγωνιστεί στο περίφημο καρναβάλι του Ρίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου