Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

49χρονος πάλεψε με ληστή

Πανικό και ανασφάλεια έχουν σκορπίσει στο κέντρο αλλά και τα περίχωρα του Ηρακλείου οι αλλεπάλληλες εισβολές κακοποιών σε σπίτια και καταστήματα, ακόμη κι όταν οι ιδιοκτήτες οι ή ένοικοι βρίσκονται μέσα σ’ αυτά.

Μια ολόκληρη οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με διαρρήκτη ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου, χθες τα ξημερώματα. Πρώτος τον αντιλήφθηκε ο 49χρονος πατέρας, που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και βρήκε το θάρρος να τον χτυπήσει στο στομάχι με γροθιά… Όμως, ο κακοποιός που φορούσε στρατιωτική κουκούλα χακί χρώματος, δεν αιφνιδιάστηκε και έβγαλε από την τσέπη του ένα αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο απείλησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού!

Οι δυο τους πάλεψαν για λίγο μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου και του 19χρονου γιού του ιδιοκτήτη της κατοικίας… Όμως, ο διαρρήκτης κατάφερε να τραυματίσει ελαφρά στο πρόσωπο τον 49χρονο με το αιχμηρό όργανο που κρατούσε και να φύγει παίρνοντας μαζί του δύο τσάντες που, όπως κατάγγειλε στην αστυνομία το θύμα, περιείχαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η έξαρση που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι διαρρήξεις και οι ληστείες έχει προβληματίσει τους αρμόδιους αστυνομικούς, οι οποίοι αποδίδουν τις περισσότερες περιπτώσεις σε τοξικομανείς που αναζητούν χρήματα για τη δόση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου