Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Ώρες αγωνίας για Έλληνα φοιτητή

Τραγωδία χωρίς τέλος στη γειτονική Ιταλία την ώρα που εκατοντάδες συγγενείς ελλήνων φοιτητών προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί τους. Ένας έλληνας φοιτητής προσπαθεί να κατευθύνει τους διασώστες φωνάζοντας μέσα από τα συντρίμμια ενώ νωρίτερα, τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ακόμα δύο φοιτητές.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατέφθασαν το μεσημέρι οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Aegean που μετέφεραν δωρεάν έλληνες φοιτητές από την Ιταλία. Ανάλογες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν και προς τη Λάρνακα, μεταφέροντας Κύπριους φοιτητές. «Εκτυλίσσονται σκηνές αλλοφροσύνης» δηλώνουν περισσότεροι από διακόσιοι έλληνες που βρίσκονται στην περιοχή Λ' Άκουϊλα η οποία τα ξημερώματα χτυπήθηκε από σεισμό 6,3 της κλίμακας ρίχτερ.

Το ΥΠΕΞ με επίσημη ανακοίνωση του, τονίζει ότι ανάμεσα στα θύματα δεν υπάρχουν θύματα όμως έλληνες της περιοχής κάνουν λόγο για πολλούς αγνοούμενους.Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν υπάρχουν ως τώρα Έλληνες μεταξύ των........

Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου