Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Οι μύθοι της υγιεινής διατροφής

Νέα δεδομένα με τις θετικές και αρνητικές ιδιότητες των τροφίμων καταρρίπτουν ορισμένους μύθους σχετικά με την διατροφή μας.
Απαντήσεις στα ερωτήματα για τις ευεργετικές ή μη ιδιότητες των τροφίμων που καταναλώνουμε δόθηκαν σε εισήγηση με θέμα τους μύθους και τις πραγματικότητες σχετικά με τη διατροφή στην Ελλάδα και για το τι πραγματικά ωφελεί την καρδιά, που πραγματοποιήθηκε σε στρογγυλό τραπέζι στο πλαίσιο του 5ου ετήσιου συνεδρίου αθηροσκλήρωσης το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, μειώνει τη χοληστερίνη και έχει αντιπηκτική και ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Ωστόσο αν νομίζετε ότι καταναλώνοντας 1-2 σκελίδες σκόρδο την ημέρα θα ........

Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου