Νέα δεδομένα με τις θετικές και αρνητικές ιδιότητες των τροφίμων καταρρίπτουν ορισμένους μύθους σχετικά με την διατροφή μας.
Απαντήσεις στα ερωτήματα για τις ευεργετικές ή μη ιδιότητες των τροφίμων που καταναλώνουμε δόθηκαν σε εισήγηση με θέμα τους μύθους και τις πραγματικότητες σχετικά με τη διατροφή στην Ελλάδα και για το τι πραγματικά ωφελεί την καρδιά, που πραγματοποιήθηκε σε στρογγυλό τραπέζι στο πλαίσιο του 5ου ετήσιου συνεδρίου αθηροσκλήρωσης το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, μειώνει τη χοληστερίνη και έχει αντιπηκτική και ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Ωστόσο αν νομίζετε ότι καταναλώνοντας 1-2 σκελίδες σκόρδο την ημέρα θα ........
Διαβάστε περισσότερα.
Ντοκιμαντέρ για την Επανάσταση και το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης και τους
πέντε Νεομάρτυρες
Πριν από 27 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου