Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Απομάκρυνση πινακίδων από την περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Στην απομάκρυνση 42 παράνομων και επικίνδυνων διαφημιστικών πινακίδων από την εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Γιώργος Τσιότρας, πριν από περίπου δυο εβδομάδες είχαν απομακρυνθεί ορισμένες μεγάλου μεγέθους πινακίδες από την περιφερειακή οδό, στο ύψος της Ευκαρπίας, καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων κινδύνευαν κομμάτια τους να βρεθούν στο οδόστρωμα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους διερχόμενους οδηγούς. Κατόπιν αυτού έγινε αυτοψία και αποξηλώθηκαν 42 διαφημιστικές πινακίδες, που κρίθηκαν επικίνδυνες.

Οι πινακίδες που απομακρύνθηκαν βρίσκονταν στην περιοχή της Ευκαρπίας, ανάμεσα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και τη συμβολή της περιφερειακής οδού με την οδό Λαγκαδά (αερογέφυρα Σταυρούπολης).

Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη για την απομάκρυνση του συνόλου των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, που βρίσκονται δίπλα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης σε όλο το μήκος της, ο κ. Τσιότρας, επισήμανε πως στις 21 Απριλίου θα γίνει η δημοπρασία του συγκεκριμένου έργου, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου