Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ύποπτη διάρρηξη και κλοπή χρηματοκιβωτίου

Ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο άρπαξαν άγνωστοι που διέρρηξαν τα γραφεία του εργοστασίου παραγωγής γάλακτος «ΠΡΩΤΟ» στην περιοχή Εγλυκάδα Πατρών. Οι δράστες φαίνεται ότι ήξεραν τι έψαχναν και πού θα το έβρισκαν, καθώς δεν ερεύνησαν άλλο χώρο εκτός από τον συγκεκριμένο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Η διάρρηξη έγινε μεταξύ 9 το βράδυ και 12 τα μεσάνυκτα της περασμένης Τρίτης, χωρίς οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον φύλακα που υπήρχε στον χώρο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, οι διαρρήκτες μπήκαν από την πίσω πόρτα των εγκαταστάσεων, έφτασαν ανενόχλητοι ως το χρηματοκιβώτιο, το… σήκωσαν και κατάφεραν να το βγάλουν έξω χωρίς ο φύλακας να αντιληφθεί το παραμικρό!

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν με την λεία τους, άγνωστο με τι μέσον. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και αμέσως ειδοποιήθηκαν η διοίκηση της επιχείρησης και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο χρηματοκιβώτιο περίπου 15.000 ευρώ, αλλά μάλλον δεν ήταν τα χρήματα ο στόχος των δραστών, καθώς εκεί φυλάσσονταν συναλλαγματικές, διάφορα έγγραφα και αρκετές επιταγές πελατών, ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου