Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

«Όχι» στη δεύτερη υιοθεσία είπε το δικαστηρίο του Μαλάουι στη Μαντόνα

Το δικαστήριο του Μαλάουι απέρριψε την αίτηση της Μαντόνα να υιοθετήσει ένα τετράχρονο κοριτσάκι. Η αίτηση απορρίφθηκε καθώς βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι ανάδοχοι γονείς υποχρεούνται να παραμείνουν στη χώρα για διάστημα 18 έως 24 μηνών.

Την αρνητική απάντηση του δικαστηρίου στο αίτημα της διάσημης τραγουδίστριας αποκάλυψαν στο Associated Press ένας δικαστής και ένας δικηγόρος, υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.Ο δικαστής που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο δεν είναι άνθρωπος που εξέδωσε την απόφαση. Είπε όμως ότι είδε το σχετικό έγγραφο.Η Μαντόνα έχει ήδη υιοθετήσει ένα αγοράκι από το Μαλάουι, τον Ντέιβιντ Μπάντα. Το κοριτσάκι που ήθελε τώρα να υιοθετήσει βρίσκεται στο ίδιο ορφανοτροφείο που έμενε και ο μικρός Ντέιβιντ.

Σύμφωνα με αξιωματούχο των υπηρεσιών πρόνοιας του Μαλάουι και με πρόσωπα που ασχολούνται με την υιοθεσία, το κοριτσάκι ονομάζεται Μέρσι Τζέιμς και η μητέρα του πέθανε αμέσως μετά τη γέννησή του.Η Μαντόνα βρίσκεται στο Μαλάουι από τις 29 Μαρτίου και πριν γίνει γνωστή η αρνητική απάντηση του δικαστηρίου τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι θα επιστρέψει στο Λονδίνο το Σάββατο, κρατώντας στην αγκαλιά της τη Μέρσι Τζέιμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου