Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Συλλήψεις λαθρομεταναστών

Σε νέες συλλήψεις λαθρομεταναστών που σκοπό είχαν την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα προχώρησε το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος.

Το βράδυ της Δευτέρας, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμένοι, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο δεξαμενής καυσίμου φορτηγού οχήματος, τρείς αλλοδαποί. Όλοι τους στερούνταν των απαρίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων και σκοπό είχαν την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Εκτός των τριών συνελήφθη επίσης και ο οδηγός του οχήματος εντός του οποίου κρύβονταν οι λαθρομετανάστες και το οποίο θα φορτωνόταν σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό.

Στο ίδιο λιμάνι, σήμερα, ξημερώματα Τρίτης το προσωπικό της οικείας Λιμενικής αρχής συνέλαβε τέσσερις ακόμη λαθρομετανάστες και έναν ακόμη οδηγό φορτηγού εντός του οποίου βρέθηκαν κρυμένοι.

Στην Πάτρα λίγο πριν την επιβίβασή τους πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, και καθ’ υπόδειξη 45χρονου οδηγού φορτηγού οχήματος, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί άνδρες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου