Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Εξαρση της εγκληματικότητας

Ανησυχητική είναι η Αυξηση των ληστειών και της εγκληματικότητας στην Ελλάδα καθώς καθημερινές πλέον είναι οι ένοπλες επιθέσεις κατά τραπεζών και καταστημάτων.

Στο Μενίδι λίγο μετά τις 11 το πρωί δύο άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στη Λεωφόρο Πάρνηθος και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους. Οι δράστες αφαίρεσαν τα χρήματα από τα ταμεία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Νωρίτερα τα ξημερώματα άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και απέσπασαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία οι δράστες γύρω στις 4.30΄το πρωί έσπασαν με λοστούς και πέτρες τη τζαμαρία του καταστήματος, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Καραολή Δημητρίου και Ωραιοκάστρου.

Άρπαξαν από τα ράφια διάφορα εμπορεύματα, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και εξαφανίστηκαν.Στο Κιλκίς τρείς άνδρες προσπάθησαν, στις 3.15 να "ξηλώσουν" ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Γαλλικού.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το φορτηγό, όπου είχαν φορτώσει το ΑΤΜ όταν έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο της περιοχής και διέφυγαν με άλλο όχημα, πυροβολώντας στον αέρα με κυνηγετικό όπλο.Όπως προέκυψε αργότερα, το φορτηγό όχημα που χρησιμοποίησαν είχε κλαπεί στις 2.00 τα ξημερώματα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου