Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Αδερφοπροβλήματα

Η Nicky, η αδερφή της Paris Hilton, έχει απομακρυνθεί από την αδερφή της, διότι μισεί την Brittany Flickinger, την νικήτρια του τηλεοπτικού ριάλιτι της Paris "My New BFF."
Πηγές αναφέρουν πως: "Η Nicky δεν αντέχει την νέα BFF της Paris."
Η κόντρα έφτασε σε νέα ύψη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Nicky απαγόρευσε στην Paris να μείνει στο σπίτι του διευθυντή της Dreamworks Jeffrey Katzenberg κατά τη διάρκεια του Sundance Film Festival στη πολιτεία Utah.

Η Paris και η Brittany έπρεπε να νοικιάσουν το δικό τους διαμέρισμα, αλλά η κληρονόμος σύντομα βαρέθηκε την Brittany, και επέλεξε να διασκεδάσει με τον πρωην τραγουδιστή των Danity Kane Aubrey O'Day.
H πηγή συνέχισε: "Η Paris παράταγε διαρκώς την Brittany για τον Aubrey."
Η κατάσταση έφτασε στη κορύφωσή της ξημερώματα Σαββάτου, όταν η Brittany εντόπισε την Paris και τον Aubrey να διασκεδάζουν στο αποκλειστικό μπαρ Tao.

Η πηγή πρόσθεσε: "Η Brittany έκλαιγε και φώναζε ‘Paris, σταμάτα να με αφήνεις!'"

Αλλά τα παρακαλετά της δεν έπιασαν τόπο. Η Paris πέρασε την επόμενη μέρα με μεγαλοστέλεχος του MySpace Chris DeWolfe στο MySpace Café, ενώ η Brittany τριγυρνούσε μονάχη της στη πόλη. Η 27 χρονη μεγαλοκληρονόμος, η οποία πρόσφατα δήλωσε πως είναι μόνη της απο τότε που χώρισε με τον ροκά Benji Madden των Good Charlotte, και ο DeWolfe βρέθηκαν να χορεύουν προκλητικά στο Tao.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου