Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

"Ανέβαλε" τον τοκετό για να μεθύσει!

Προκειμένου να "τα πιει" ανέβαλε... τον τοκετό της ιθαγενής γυναίκα από την περιοχή Halls Creek της Δυτικής Αυστραλίας.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Australian", η κυοφορούσα μητέρα και μητέρα τριών ακόμα παιδιών, αρνήθηκε να ακολουθήσει κοινωνικούς λειτουργούς της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων που ήθελαν να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να γεννήσει.

Στη συνέχεια πήγε σε μπαρ της περιοχής όπου και κατανάλωσε υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ ώσπου η αστυνομία την βρήκε σε κωματώδη κατάσταση λόγω του αλκοόλ, λίγες ώρες αργότερα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα είναι γνωστή στην περιοχή και είναι μία από τις πολλές αλκοολικές μητέρες ενώ όπως ανέφεραν κάτοικοι πέρσι η νεαρή γυναίκα είχε προσπαθήσει να αποβάλει την βλαβερή συνήθεια αλλά απέτυχε.Το πρωτοφανές περιστατικό στην μικρή κοινότητα Αβοριγίνων του Halls Creek δεν είναι το μόνο, αλλά, δυστυχώς, ενδεικτικό του μεγάλου προβλήματος αλκοολισμού που μαστίζει την κοινότητα των ιθαγενών.

Σύμφωνα με γιατρό της περιοχής, το 90% των εγκύων γυναικών είναι αλκοολικές και το 1/3 των παιδιών τους, γεννιούνται με διανοητική καθυστέρηση που προκαλείται από το αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου