Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Φινάλε για την «Εντατική» έπειτα από 15 χρόνια

Δεκαπέντε χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Στην Εντατική έκλεισε τον κύκλο της. Το τελευταίο δίωρο επεισόδιο προβλήθηκε στις ΗΠΑ την Πέμπτη, από το NBC.Η σειρά, με 122 υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY, άρχισε να προβάλλεται το 1994, σημειώνοντας ανέλπιστη επιτυχία. Για μία περίοδο, μάλιστα, κάθε επεισόδιο καθήλωνε περίπου 32 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η επιτυχία που σημείωνε, άλλωστε, άνοιξε το δρόμο και για άλλες τηλεοπτικές σειρές του είδους, όπως το Grey's Anatomy.Το τελευταίο επεισόδιο τα είχε όλα: γέλιο, συγκίνηση και ένα μήνυμα ελπίδας. Το φινάλε γράφτηκε με την κόρη του γιατρού Μαρκ Γκριν, τη Ρέιτσελ, να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της και να αναλαμβάνει δράση στο διάσημο νοσοκομείο του Σικάγο.

Για το τελευταίο επεισόδιο επέστρεψαν και παλαιότεροι πρωταγωνιστές της σειράς, όπως οι Νόα Γουάιλ, Ερικ Λα Σαλ, Λόρα Ίνες, Σέρι Στρίνγκφιλντ και Αλεξ Κίνγκστον, ενώ πριν τρεις εβδομάδες προβλήθηκε το επεισόδιο με τη συμμετοχή του Τζορτζ Κλούνι.Ο διάσημος πρωταγωνιστής συμφώνησε να επιστρέψει στην Εντατική, αναγνωρίζοντας πως η τηλεοπτική σειρά ήταν αυτή που του άνοιξε το δρόμο για τη λαμπρή καριέρα του στο Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου