Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Ράγισαν καρδιές για τον 14χρονο!

Το τελευταίο «αντίο» στον 14χρονο μαθητή που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από το μπαλκόνι του έβδομου ορόφου του διαμερίσματος όπου ζούσε μαζί με την οικογένειά του, είπαν χθες το μεσημέρι συμμαθητές, φίλοι και γνωστοί του που με σκυμμένο κεφάλι και δάκρυα στα μάτια τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του άτυχου αγοριού πραγματοποιήθηκε στις 15.00 στον ιερό ναό του Αγίου Ισιδώρου που βρίσκεται εντός του Β’ Κοιμητηρίου Αθηνών, λίγα μόλις λεπτά από τη γειτονιά του.

Μισή ώρα πριν από την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας τα ανθοπωλεία γύρω από το κοιμητήριο είχαν γεμίσει με συμμαθητές του αγοριού, πολλοί από τους οποίους συνοδεύονταν από τους γονείς τους. Δεκάδες ήταν και τα στεφάνια που στάλθηκαν από τους συγγενείς, συμμαθητές και γνωστούς του 14χρονου, ενώ παρών ήταν και ο γυμνασιάρχης του μαζί με όλους τους καθηγητές του Α’ Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας που χτες παρέμεινε κλειστό, λόγω του τραγικού συμβάντος.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του μαθητή, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως μέσα στο ολόλευκο φέρετρο αναπαυόταν το άψυχο κορμί του γιου τους, ενώ λίγο πριν πέσει η αυλαία τα λευκά τριαντάφυλλα των παρευρισκομένων σκέπασαν τον τάφο. Καλό ταξίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου