Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Το νέο αμόρε του Σάρας

Η παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν η αιτία που ο Λιθουανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού επιτέθηκε σε δημοσιογράφο λίγο μετά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στο Κάουνας τον περασμένο Αύγουστο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Τα δημοσιεύματα -εκ Λιθουανίας- για τη ζωή του Σάρας εκτός παρκέ δεν έχουν τέλος, με τους συμπατριώτες του Γιασικεβίτσιους να... ανακαλύπτουν το νέο του αμόρε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της Lietuvos Rytas, «ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν είναι πλέον μόνος. Αφού ολοκλήρωσε τη σχέση του με την Γκόντα Σαμπουτίτε (σ.σ. γνωστή τραγουδίστρια στη Λιθουανία), ο Σάρας είναι μαζί με την Ελληνίδα Άννα, η οποία ταξίδεψε με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με την Παρτιζάν στις αρχές Μαρτίου. Το παιχνίδι διεξήχθη στα 33α γενέθλια του Γιασικεβίτσιους και ήθελε να είναι μαζί του. Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα γνωστό μπαρ στην Αθήνα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα για τη φερόμενη σχέση του Λιθουανού γκαρντ με την Ελληνίδα, η οποία σύμφωνα με το σχετικό άρθρο έχει δουλέψει ως μοντέλο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε νυχτερινά μαγαζιά.

Οι Λιθουανοί, που δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δίνουν και συνέχεια τονίζοντας μάλιστα ότι η πρώην σύντροφος του Σάρας, Γκόντα Σαμπουτίτε θα παντρευτεί τον επόμενο Ιούλιο έναν άλλον Λιθουανό που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ρολάντας Αλιέβας της ΑΕΛ!

Το σχετικό δημοσίευμα των Λιθουανών
http://www.lrytas.lt/-12382446161238042781-%C5%A1alia-krep%C5%A1ininko-%C5%A1-jasikevi%C4%8Diaus-nauja-%C5%A1irdies-draug%C4%97.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου