Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Κυκλοφοριακές ρυθμίσες λόγω έργων

Προσωρινές και τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθούν σε διάφορα σημεία των οδικών δικτύων της χώρας λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.

Ειδικότερα:

* Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων εναλλάξ στην αριστερή και τη μεσαία λωρίδα της Λεωφόρου Μεσογείων, στο τμήμα της από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έως τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας περιοχής των δήμων Παπάγου, Νέου Ψυχικού, Χολαργού, Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής θα σημειωθεί από σήμερα 30 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης.

* Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από την χ/θ 10+700 έως την χ/θ 27+500 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας περιοχής δήμων Νέας Ιωνίας, Κηφισιάς, Αγίου Στεφάνου και κοινοτήτων Αφιδνών και Πολυδενδρίου από σήμερα 30 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 και 17:00 έως 20:00, λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.

* Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στο τμήμα από την χ/θ 17+000 έως την χ/θ 18+000 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο περιοχής του δήμου Ασπροπύργου σήμερα 30 Μαρτίου, λόγω έργων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου