Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

«Υπάρχει έξυπνο σχέδιο για τη μεταγραφή του Κρ. Ρονάλντο»

Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού. Η «News of the World» υποστηρίζει ότι η «βασίλισσα» θα καταθέσει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ρεπορτάζ υπογραμμίζει ότι οι «μερένχες» φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν περίπου 110 εκατ. ευρώ, προκειμένου ο Πορτογάλος διεθνής άσος να περάσει την πόρτα του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τον ερχόμενο Ιούλιο.

Tο καλοκαίρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ραμόν Καλντερόν στην προεδρία της ισπανικής ομάδας και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2008, καθώς και ο Κακά της Μίλαν παραμένουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

«Υπάρχει ένα έξυπνο σχέδιο για να ενσωματωθεί ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) θέλει να παίξει στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”», τόνισε διοικητική πηγή της πρωταθλήτριας Ισπανίας στην αγγλική εφημερίδα και πρόσθεσε: «Τα αγγλικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι δυστυχισμένος στην Αγγλία θα χρησιμοποιηθούν για να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πρέπει, όμως, να επιτευχθεί συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που συνεχίζει να κρατάει αντίσταση για την παραχώρησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου