Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Poker Full Face: Kύμα ληστειών στις Η.Π.Α.

Περίεργο κύμα ληστειών τελευταία στις Η.Π.Α., όπου έχουν γίνει πλέον "της μόδας", ένοπλες ληστείες σε σπίτια όπου διοργανώνονται τουρνουά πόκερ..

O Oκτώβρης σίγουρα δεν ήταν ο ιδανικός μήνας για να διοργανώσει κανείς "σπιτικά" τουρνουά πόκερ, με φίλους στην Αμερική. Κι αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό, υπάρχει μεγάλη έξαρση σε ληστείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα pot να καταλήγουν στα χέρια των...ληστών. Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στην Οκλαχόμα, ενώ στη συνέχεια σε Πενσυλβάνια και Κλήβελαντ, αναφέρθηκαν κι άλλες ληστείες, σε σπίτια που διεξάγονταν τουρνουά πόκερ.

Η τελευταία ληστεία στο Κλίβελαντ έγινε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Οι διοργανωτές του τουρνουά είχαν αναρτήσει σε ιστοσελίδα το μέρος και ώρα διεξαγωγής του τουρνουά, με αποτέλεσμα να κάνουν ευκολότερο το έργο των ληστών. Μπήκαν στο διαμέρισμα, απείλησαν τους παίκτες με όπλα και τους έριξαν στο πάτωμα, αναγκάζοντας τους να βγάλουν μέχρι και τα παντελόνια τους, ενώ στη συνέχεια τους ψέκασαν με σπρέι πιπεριού... Οι ληστές στη συνέχεια αποχώρησαν ανενόχλητοι, ενώ κάποιοι από τους παίκτες δήλωσαν πως θα κάνουν καιρό να συμμετάσχουν σε τουρνουά πόκερ σε σπίτι και πως ίσως τελικά το online πόκερ, να είναι περισσότερο ασφαλές...

Πολλοί εγκληματίες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι το πόκερ δεν επιτρέπεται σε κάποιες πολιτείες των Η.Π.Α κι επομένως τα θύματα των ληστειών διστάζουν να καταγγείλουν τα περιστατικά στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου