Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

28.000 ευρώ αποζημίωση για την Kate Winslet

28.000 ευρώ αποζημίωση είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει η εφημερίδα Daily Mail στην Kate Winslet για δημοσίευμα το οποίο έγραφε πως η διάσημη ηθοποιός έλεγε ψέματα για το πρόγραμμα άσκησής της.

Η ηθοποιός ήταν απούσα κατά την ακροαματική διαδικασία η οποία έλαβε χώρα σε δικαστήριο του Λονδίνου.

Τον περασμένο Μάιο η Winslet κατέθεσε μήνυση στη Daily Mail χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ως «θλιβερό και ντροπιαστικό». Η ίδια σε ανακοίνωσή της δήλωσε χαρούμενη για την παραδοχή του λάθους από την πλευρά του αντίδικου και προσέθεσε πως: «Ήμουν αναστατωμένη που κατηγορήθηκα πως είπα ψέματα για την άσκησή μου και αισθάνθηκα πως έπρεπε να μου ζητηθεί συγγνώμη. Πιστεύω ακράδαντα πως οι γυναίκες πρέπει να αποδέχονται όπως είναι τον εαυτό τους».

Η χολιγουντιανή σταρ υποστηρίζει πως το δημοσίευμα με τίτλο «Θα έπρεπε η Kate Winslet να κερδίσει Όσκαρ ως η πιο… ερεθιστική ηθοποιός;» έβλαψε την εικόνα της ως προσωπικότητα αλλά και ως επαγγελματίας.Σύμφωνα με το BBC, η εφημερίδα τον περασμένο Σεπτέμβριο δημοσίευσε ένα κείμενο «συγγνώμης» στη Winslet εξηγώντας πως τελικά δεν είπε ψέματα η 34χρονη ηθοποιός πάνω στο θέμα της άσκησής της και συμφώνησε με εκείνη να πληρώσει αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου