Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

“Thriller” για τον Μάικλ Τζάκσον!

Είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς της ποπ!Παραμένει στο θρόνο, παρά τα κατά καιρούς παρατράγουδα. Πότε με την αμερικανική δικαιοσύνη και πότε με τις
μετα -(παρα) - μορφώσεις του.Όπως και να ‘χει, ο Μάικλ Τζάκσον, μετρά αναρίθμητους θαυμαστές, ανά την υφήλιο. Το θρυλικό μουσικό άλμπουμ “Thriller” (30/11/1982), παραμένει σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, στην πρώτη θέση σε πωλήσεις όλων των εποχών.

Ωστόσο, το τίμημα της δόξας και της ματαιοδοξίας είναι σε αρκετές περιπτώσεις υψηλό.Γι’ αυτό χρειάζεται πολύ θάρρος και αντίστοιχο σθένος όταν η επάρατη νόσος χτυπήσει την πόρτα!Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον, στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», δίνει μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.Μάλιστα, ο 51 ετών, βασιλιάς της ποπ, φωτογραφίζεται, αυτή τη φορά, χωρίς τη χειρουργική μάσκα που φορά κατά τις δημόσιες εμφανίσεις του.Βγαίνοντας από νοσοκομείο του Μπέβερλι Χιλς, έκανε το σήμα της νίκης και χαιρετούσε χαμογελαστός τους θαυμαστές που παραληρούσαν στο πέρασμά του. Από την πλευρά τους οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι η περίπτωσή του είναι ιάσιμη, και ότι ο Μάικλ Τζάκσον θα μπορεί να πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σκηνή τον προσεχή Ιούλιο. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι το πλέον φαντασμαγορικό σόου στην ιστορία της ποπ.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου