Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ενας "πύραυλος" αξίας 270.000 ευρώ για τον Ιωαννίδη!

«Οργώνει» την άσφαλτο με έναν «πύραυλο» αξίας 270.000 ευρώ! Ο Πέτρος Ιωαννίδης, γιος της Κατερίνας Παναγοπούλου, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και αγόρασε από τον Σέρο Μύρτα μία Lamborghini Gallardo LP 560. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο έμπορος πολυτελών αυτοκινήτων έφερε στον εκθεσιακό χώρο που διατηρεί, επί της λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου, δύο τέτοιες Lamborghini, μια γκρι χρώματος (ακριβώς όπως την ήθελε ο γιος της Κατερίνας Παναγοπούλου) και άλλη μία λευκή για προσωπική του χρήση (την οδηγεί εναλλάξ με τη Lamborghini με το κόκκινο δερμάτινο σαλόνι με τη σφραγίδα του οίκου Cartier που είχαμε γράψει στο παρελθόν).

Η Gallardo με την οποία κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες ο Πέτρος Ιωαννίδης είναι αυτοκίνητο εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει από κεραμεικά φρένα μέχρι μεταβλητά προγράμματα στο κιβώτιο των ταχυτήτων. Ακόμη, πιάνει τα 100 km σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα περνάει τα 330 km. «Πετάει», δηλαδή, κανονικά και με το νόμο!

Γιος της γυναίκας του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος «καρδιοχτύπησε» την Ελλάδα λόγω της πρόσφατης απαγωγής του (που είχε αίσιο τέλος), ο Πέτρος κρατά χαμηλό προφίλ. Ασχολείται με τις ασφάλειες και είναι παντρεμένος με τη γοητευτική Νάνσυ Ιωαννίδη.
Το ζευγάρι ζει στα νότια προάστια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα γεννήθηκε σχετικά πρόσφατα. Οπως μάθαμε, ο Πέτρος και ο Σέρος είναι φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, οι δύο άντρες μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα.Οπως ο Μύρτας, έτσι και ο Ιωαννίδης αλλάζει συχνά-πυκνά το τιμόνι που κρατάει. Και βέβαια έχει την (οικονομική) άνεση και ξοδεύει αρκετά χρήματα γι’ αυτό. Πριν από την Gallardo LP 560, γκάζωνε στην παραλιακή με την απλή Gallardo, ννωρίτερα με μία BMW M6 και πιο πριν με μια Porsche Turbo.

www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου