Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Μίνι-καρπούζι

Οι προτιμήσεις των σύγχρονων καταναλωτών που προτιμούν μικροσκοπικά προϊόντα επιτάσσσουν την τάση αυτή στην τεχνολογία. Τα επιτεύγματα αυτής είναι εντυπωσιακά με αντιπροσωπευτικότερα τα λεπτεπίλεπτα κινητά, MP3 players και τα κομπιούτερ μανία που όπως φάινεται εξαπλώνεται ακόμη και στους διαδρόμους των παντοπωλείων και σούπερ μάρκετ. Ο λόγος για το μικρο- καρπούζι που σηματοδοτεί την νέα εποχή στα φαγώσιμα! Οι εντυπωσιακά μικρές του διαστάσεις – υπολογίζεται έως και 20 φορές μικρότερο από το παραδοσιακό ξαδερφάκι του!- αλλά με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά στο σχήμα και στο χρώμα.

Δεν χρειάζεται να συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού δεν πρόκειται για πειραματικό φαγητό του Φρανκεστάιν αλλά είναι 100% φυσικό και αβλαβές! Ωστόσο το εξωτικό αυτό φρούτο, που έχει γεύση και υφή που μοιάζει με αγγούρι, το Πεπκουίνο όπως λέγεται, αποτελεί ανακάλυψη Δανών παραγωγών στη Νότια Αμερική που το μετέφεραν στην χώρα τους και απλώς το καλλιέργησαν σε θερμοκήπια. Το γευστικό φρούτο υπόσχεται γαστρονομικές απολαύσεις, αφού οι ειδικοί προτείνουν να τρώγεται τόσο σε σαλάτα, όπως οι ελιές, όσο και ως επιδόρπιο, ακόμη και σαν σορμπέ πασπαλισμένο με μαύρη σοκολάτα και σύντομα θα γίνει το πιο in φρούτο για το 2009!!

Η τιμή του κυμαίνεται από 10 λίρες στα 250 γραμμάρια σε συσκευασία που περιέχει 50 μικρό– καρπούζια και σύμφωνα με μαρτυρίες πωλητριών η ζήτησή του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο: «Έρχονται παραγγελίες για πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ελπίζουμε να πωληθούν γύρω στα 50 -100 συσκευασίες την εβδομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν την νέα ανακάλυψη».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου