Ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει ότι πρέπει να αποκλείσει όλα τα λιπαρά από τη διατροφή του για να παραμείνει υγιής και λεπτός. Το αποτέλεσμα είναι να καταναλώνει περισσότερα "κακά" λιπαρά (ζωικά λίπη, όπως το κόκκινο κρέας και το βούτυρο) και λιγότερα "καλά" λιπαρά (όπως το ελαιόλαδο και η μαργαρίνη) και τελικά να επιβαρύνει την υγεία του.Στην πραγματικότητα τα λιπαρά πέρα από το γεγονός ότι κάνουν το φαγητό πιο νόστιμο και γευστικό, δίνουν ενέργεια, ενώ ορισμένα από αυτά έχουν θετικές επιδράσεις στην υγεία μας. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Η απάντηση είναι απλή: να μάθουμε να διαχωρίζουμε τα καλά..........
Διαβάστε περισσότερα.
Δευτέρα 4 Μαΐου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου