Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Χάκερ στη σελίδα του Μπουρούση στο facebook ξεκινά από νωρίς τους... τελικούς

H χειρονομία του Γιάννη Μπουρούση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό του Final 4 δεν έχει ξεχαστεί από τους «πράσινους», οι οποίοι συνέχισαν την κόντρα τους με τον έλληνα σέντερ, μέσω internet!Η σελίδα του Μπουρούση στο Facebook ήταν αγνώριστη την Τετάρτη (7/5), καθώς «χάκερς» οπαδοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν να «σπάσουν» τον κωδικό του και να αλλάξουν το προφίλ του.

Συγκεκριμένα, έγραψαν στο status της σελίδας: 'Ζητάω συγνώμη από τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς, είναι καλύτερη ομάδα και πιθανόν θα πάρουν και το πρωτάθλημα... Συγχαρητήρια και για το πέμπτο ευρωπαϊκό'!!!
Οταν ο Μπορούσης αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί αποκατέστησε την τάξη: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού... Εσπασαν τον κωδικό και μπήκαν στο προφίλ μου!».Το σίριαλ, όμως, είχε και συνέχεια, καθώς οι πράσινοι χάκερ επανήλθαν: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά... we' re back!!! Αυτά έχει η ζωή φίλε Γιάννη... δράση αντίδραση... g13».

Ακόμη και την Πέμπτη (7/5) το πρωί στη σελίδα του Μπουρούση κεντρική φωτογραφία είναι μία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού τους τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου