Σε μία χώρα όπου η διαφθορά χτυπά "κόκκινο" αίσθηση κάνει η τιμιότητα ενός βιοπαλαιστή, ο οποίος προτίμησε να έχει τη συνείδησή του ήσυχη, παρά το πορτοφόλι του γεμάτο.Ο λόγος για έναν οδηγό ταξί στην Αργεντινή, στο όχημα του οποίου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι άφησε μία τσάντα με 130.000 δολάρια.

Ο Σαντιάγο Γκόρι από την παραλιακή πόλη Λα Πλάτα βρήκε την τσάντα και δεν μπήκε σε κανένα δίλημμα να κρατήσει τα χρήματα.Εντόπισε τους ιδιοκτήτες της τσάντας και τους την παρέδωσε.
Η ιστορία του έγινε γνωστή σε όλη την Αργεντινή και "άγγιξε" τους συμπατριώτες του.Αρχικά δύο εργαζόμενοι σε διαφημιστική εταιρία δημιούργησαν προς τιμήν του μία ιστοσελίδα, που καλούσε τους πολίτες να τον ανταμείψουν για την τιμιότητά του.Στη συνέχεια χιλιάδες συμπατριώτες του άρχισαν να του στέλνουν δωρεές.Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 14.580 δολάρια. Προσφορές όμως δε γίνονται μόνο σε χρήμα αλλά και σε είδος.Ένας από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας προσέφερε στον κ. Γκόρι το στούντιό του προκειμένου να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι, ένας άλλος του προσέφερε μαθήματα snow board, άλλος μία συσκευή GPS...
Ο ίδιος δηλώνει συγκινημένος από τις προσφορές.
Όσο για την πράξη του είπε ότι απλώς έκανε αυτό που έπρεπε και πως δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει με τα χρήματα και τα αντικείμενα που του έχουν προσφέρει.