Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Τα δάχτυλα του εγκλήματος

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν ύποπτο για κλοπή, ο οποίος άφησε στον τόπο του εγκλήματος τα...δάχτυλά του, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Ο 42χρονος Αταπόλ Μενκρατόκ συνελήφθη το σαββατοκύριακο σε νοσοκομείο της επαρχίας Ουταραντίτ, όπου νοσηλευόταν για ακρωτηριασμό στο πόδι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Αταπόλ κατηγορείται ότι λήστεψε μία γυναίκα παίρνοντάς της ό,τι χρήματα είχε και ένα χρυσό περιδέραιο αξίας χιλίων δολαρίων μέσα σε ένα τρένο, το οποίο κατευθυνόταν από την Τσιάνγκ Μάι στην Μπανγκόγκ, στις 7 Απριλίου, αναφέρει δημοσίευμα της Bangkok Post.

Οι ερευνητές τον συνέδεσαν με την ληστεία όταν βρήκαν μέσα στο τρένο την τσάντα με τα εργαλεία του, την ταυτότητά του και πέντε από τα ακρωτηριασμένα δάχτυλά του στις ράγες στην Ουταραντίτ, 380 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόγκ.Ο Αταπόλ είπε στην αστυνομία ότι παγιδεύτηκε το πόδι του κάτω από τις ρόδες του τρένου στην προσπάθειά του να διαφύγει πηδώντας από το βαγόνι του.Στη συνέχεια μετέβη σε γειτονικό νοσοκομείο, όπου η αστυνομία τον εντόπισε χάρη στα δάχτυλα των ποδιών του που είχε αφήσει στις ράγες.

www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου