Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

«Τρεις Χάριτες», 20 χρόνια μετά!

Οι σημερινοί 20άρηδες ήτανε μωρά. Ή βρίσκονταν ακόμη στην κοιλιά της μαμάς. Χάρη, βέβαια, στο Ίντερνετ, η νέα γενιά παίρνει μια «γεύση» από τις περίφημες «Τρεις Χάριτες». Κάποτε, λοιπόν, στο μακρινό 1990, μαζί με την ιδιωτική τηλεόραση «γεννιόταν» και η σειρά που μαζί με τους «Απαράδεκτους», αντιπροσώπευαν την εποχή της αθωότητας για τα μη κρατικά τηλεοπτικά κανάλια.

Η Όλγα, η Μαρία και η Ειρήνη, οι γνωστές και αγαπημένες, «Τρεις Χάριτες», επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, όχι μέσα από επαναλήψεις, αλλά σε τέσσερα ολοκαίνουργια επεισόδια της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Το συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου συμφώνησαν στην πρόταση που τους έγινε από το Mega Channel, να γράψουν και να σκηνοθετήσουν τέσσερα 45λεπτα επεισόδια, συμμετέχοντας στο εορταστικό πρόγραμμα του καναλιού για τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Έτσι, η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα), η Νένα Μεντή (Μαρία) και Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη) θα επιστρέψουν στα στούντιο του Mega, μαζί με την Αννα Κυριακού (θεία Μπεμπέκα), αλλά και τον Μιχάλη Ρέππα, που υποδυόταν τον αδελφό τους, Ανδρέα.

www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου