Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Πωλείται BlackBerry Curve 8310


Πωλείται BlackBerry Curve 8310 καινούργιο και αχρησιμοποίητο στο κουτί του(λόγω επιδότησης).

Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail : enimerosigiaola@gmail.com

Τιμή : 300 ευρώ

Η RIM BlackBerry Curve 8310 από την έρευνα στο Motion είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο BlackBerry διαθέτει ένα πλήρες πληκτρολόγιο.

Η Curve 8310 μπορεί να εκτελέσει όλες τις καθορισμένες λειτουργίες οι χρήστες έχουν έρθει να περιμένουν από το BlackBerry Smartphone γραμμή. Η καμπύλη 8310 παρέχει όλες τις δυνατότητες ενός προσωπικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των e-mail μεταδόσεις, περιήγηση στο Internet και τα μηνύματα κειμένου. Το εύκολο στη χρήση ιχνοσφαίρα πλοηγός κάνει σερφ με ένα αεράκι ένα σημείο και κάντε κλικ τεχνολογίας. Το 8310 είναι επίσης Καμπύλη GPS εξοπλισμένα. Downloadable BlackBerry χάρτες μπορείτε εύκολα να πάρετε τις κατευθύνσεις και να βρουν νέες θέσεις, ενώ ταξιδεύετε.

Χαρακτηριστικά της Curve 8310 περιλαμβάνει ένα μεταλλικό φινίρισμα και 2,0 MP κάμερα με zoom και ενσωματωμένο φλας. Η κάμερα έρχεται με μια αυτο-πορτρέτο λειτουργία, παρέχοντας στους χρήστες μια αντίστροφη εικόνα. Αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου είναι ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα με την Curve 8310, η οποία υποστηρίζει τα εξής μηνυμάτων πλατφόρμες: BlackBerry, Yahoo, ICQ, IBM Lotus Sametime, το Microsoft Office Communicator και Live Communications Server 2005, το Google Talk, Windows Live, AOL και η Novell GroupWise.

Το media player προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και βίντεο σε μια εύκολη στη χρήση μορφή. Η Curve 8310 είναι συμβατό με Bluetooth ακουστικά, αξεσουάρ και πρότυπο και περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο στο ομιλητής για hands-free κλήση. Οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να ακούσετε μουσική, ενώ την αποστολή μηνυμάτων. Με το Roxio Media Manager, σχισίματος CD και οργάνωση αρχείων πολυμέσων είναι απλή.

Η Curve 8310 επίσης έρχεται με εφαρμογές διαχείρισης προσωπικών πληροφοριών. Αν και μακριά από το γραφείο, οι χρήστες μπορούν να αναθεωρήσουν τις εργασίες ημερολογίου, συνθέτουν και να επεξεργαστείτε τα υπομνήματα, να προβάλετε τις επαφές τους από το βιβλίο διευθύνσεων και να εκτελούν υπολογισμούς.

Pros

  • GPS εξοπλισμένα
  • Bluetooth ενεργοποιείται
  • Πλήρης γκάμα λειτουργιών υπολογιστή

Cons

  • Δεν μαγνητοσκόπιο
  • Δεν Wi-Fi ή 3G υποστήριξη

Γενικός

Η καμπύλη 8310 παρέχει σχεδόν κάθε σύγχρονη τεχνολογία που διατίθεται σήμερα. Το νεότερο Smartphone παρέχει στους χρήστες ένα βασικό κινητό, multi-media player, ψηφιακή κάμερα, σύστημα GPS, και Η / Υ στην παλάμη του χεριού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου