Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης βρίσκεται στο στενό του Καφηρέα το φορτηγό πλοίο «Sun Rays» με σημαία Γεωργίας και ενδεκαμελές πλήρωμα αλλοδαπών. Οι

Μία γυναίκα 25 χρόνων έχασε τη ζωή της στην Αίγυπτο εξαιτίας του ιού Η4Ν1, που προκαλεί τη γρίπη των πτηνών. Πρόκειται για τον 25ο άνθρωπο που χάνει τη ζωή του στην Αίγυπτο εξαιτίας του συγκεκριμένου ιού, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ.

Η γυναίκα, που ήταν από το Κάιρο, πέθανε εξαιτίας ανεπάρκειας του αναπνευστικού, σύμφωνα με το ΜΕΝΑ.Την Τρίτη, το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων είχε μεταδόσει ότι πέθανε και ένα εξάχρονο αγόρι εξαιτίας του ιού Η5Ν1. Ο Αλί Μοχάμεντ Αλί Σομάα, από την Καλιούμπια, ήταν η πρώτη απώλεια που θρήνησε η Αίγυπτος το 2009 εξαιτίας του ιού της γρίπης των πτηνών. Ο Σομάα είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου.

Στην Αίγυπτο παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων ατόμων που προσβάλλονται από τον ιό Η5Ν1 τους τελευταίους μήνες. Από την αρχή του χρόνου έχουν επιβεβαιωθεί 16 κρούσματα, ενώ στο ίδιο διάστημα του προηγούμενου χρόνου είχαν αναφερθεί επτά.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου