Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Κρίση και για τους αστέρες

Ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Ελτον Τζον και ο Μικ Τζάγκερ έχουν κάθε λόγο να γκρινιάζουν για την παγκόσμια οικονομική κρίση αφού είδαν τις περιουσίες τους να μειώνονται τη χρονιά αυτή.
Σύμφωνα με ετήσια έρευνα της εφημερίδας "Sunday Times", οι διάσημοι καλλιτέχνες έχασαν πολλά χρήματα από τις καταθέσεις, τις μετοχές και τις επενδύσεις τους. Όχι βέβαια ότι θα μείνουν στην ψάθα...

Η προσωπική περιουσία του Ελτον Τζον μειώθηκε κατά 1/4 στα 175 εκατομμύρια στερλίνες, του Πολ Μακάρτνεϊ κατά 12% και του Μικ Τζάγκερ κατά 16%. Πρώτο στον κατάλογο των πλουσιότερων της βρετανικής μουσικής σκηνής είναι ένα λιγότερο γνωστό όνομα: Κλάιβ Κάλντερ ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Zomba με τραγουδιστές όπως η Μπρίτνεϊ Σπιρς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εφημερίδας η περιουσία του αγγίζει τα 1,3 δισεκατομμύρια στερλίνες και δεν μειώθηκε τη χρονιά αυτή ούτε ελάχιστα.Εκείνη που αύξησε την περιουσία της (κατά 29%) αυτή τη χρονιά είναι η Τζούντι Κρέιμερ παραγωγός του μιούζικαλ "Mamma Mia!".Αντίθετα, ήταν μια πολύ κακή χρονιά για την τραγουδίστρια Εϊμι Γουαινχάουζ που η περιουσία της μειώθηκε σχεδόν κατά 50%, αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις δισκογραφικές της υποχρεώσεις.

www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου