Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Χίθροου: Το χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Χειρότερο αεροδρόμιο του κόσμου ψηφίστηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Heathrow του Λονδίνου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε 14.500 άτομα που ταξιδεύουν συχνά.Καλύτερο αεροδρόμιο αναδείχθηκε το Changi στη Σιγκαπούρη για μία ακόμα φορά.

Όπως αναφέρουν ξένα πρακτορεία, οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση είναι στο σύνολό τους μέλη του προγράμματος για τις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων Priority Pass. Δεύτερο χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο ψηφίστηκε το Charles de Gaulle στο Παρίσι, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Los Angeles παρά την πρόσφατη ανακαίνιση του.

«Δυστυχώς, το Heathrow έχει εδραιωθεί ως το αεροδρόμιο που ο κόσμος λατρεύει να μισεί», συμπλήρωσε ο Jonathan French, επικεφαλής σχεδιασμού της Priority Pass.Την πεντάδα με τα χειρότερα αεροδρόμια συμπληρώνουν το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.Όσο για τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου, δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον περασμένο μήνα σε ταξιδιώτες από 160 χώρες ανέδειξε στην κοφυρή το Changi στη Σιγκαπούρη με δεύτερο το Chek Lap Kok στο Χονγκ Κονγκ. Προτιμώμενο αεροδρόμιο από τα ευρωπαϊκά είναι το Schiphol στο Άμστερνταμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου