Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

Προφυλακτικά με φωτογραφία του Μπέκαμ


Τις γιγαντιαίες αφίσες του Ντέιβιντ Μπέκαμ έπρεπε έτσι κι αλλιώς να τις ξεχάσουμε, αφού τη θέση του για να διαφημίζει γνωστή εταιρεία εσωρούχων θα πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Αγγλος μέσος δεν σταματάει εκεί.

Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή των Λ.Α. Γκάλαξι -και σύντομα ξανά της Μίλαν- θα κοσμεί προφυλακτικά (!) που θα πλημμυρίσουν την αγορά της Ισπανίας. Η ιδέα ανήκει στο Μουσείο Θίσεν - Μπορνέμιζα, το οποίο εδρεύει στη Μαδρίτη και θα είναι μέρος της συλλογής του, «Δάκρυα του έρωτα». Η συγκεκριμένη πόζα του «Μπεκς» τον απεικονίζει να κοιμάται και είχε παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά το 2004 σε έκθεση φωτογραφίας στο Λονδίνο! «Δεν βλέπω γιατί κάποιος πρέπει να σκανδαλίζεται. Είναι ένας τρόπος να συνδυάζεις την τέχνη και την υπευθυνότητα», τόνισαν από την πλευρά του ισπανικού μουσείου, αντιδρώντας στα πρώτα αρνητικά σχόλια.

Βέβαια, το στιγμιαίο σχόλιο και συνάμα απορία των περισσοτέρων είναι πως όταν έρθει η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το προφυλακτικό, δύσκολα θα ενδιαφερθείς για την τέχνη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου